LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 darqainu cevabı söylesene, kastırma beni şimdi :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 [spo] lath biraz teknolojik düşün olayı..bilgisayarda olduğunu unutma..search falan da yapmıcan haberin olsun=) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bu oyun eskıymıs bee http://enigmi.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ben biliodum onu..italyanlar yapmıştı..hatta patidfe topiği vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 masakari senin linkine baktım 2milyon kişi denemiş 94 kişi çözebilmiş depresyondayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bu oyun güzelmiş hakkımla bitiricem (yalan) soranlara (yalan) oldu dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 7yi çıkaramadım.Look for the others derken neden bahsediyor.Cüceleri ve diğer karakterleri denedim ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 odrin: [spo] cücelerin resimlerine bakmayı dene..ve eğer bi harf bulduysan nası bulduğunu hatırlayıp aynısını yapmaya devam et [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 resim içindeki sayıları kullanarak ascii karakterler yaratmaya çalıştım ama olmuyor 111 101 140 nedir ki saçma sapan şeyler çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 @kahnx [spo]sayıları yanlış dizmişsindir abi ordan 5 tane 3lü rakam oluşturuyo olman lazım ;)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 15e geçenlerle msnden kutsal ittifak kuruyoruz an itibariyle :D edik: sizin için baştan çözeyim derken 15te kitlendim yeni spoilerlar için grup aktivisedir bu yanlış anlaşılmasın herşey sizin için :D [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 20:50 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 4 tane 3lü rakam çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 kahnx nası geçemedin abi onu=) 4 tane harf çıkıcak işte..o 4 harf anlamlı bi isim yaratıcak..mesela 111 kolay ama 041 de olabilir 104 de olabilir vs. bunları dene 15deyim kaldım..yemek+maç yapıcam şimdi sonra geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 sıralamayı sürekli yanlış yapıyomuşum geçtim :) şimdi bu beware olayındayım. CTRL C windows demiş sihirli kelime sanırım copy olacak ama olmuyo. du bakalım biraz kafa yorayım :D ipucu isterim özel mesajdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 copy kolay da..biraz türk düşün=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 copy windows... hmmm... korsan ?... illegal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 khanx [spo]genelleyiver abi o bahsettiğin şeyleri..genel olarak nedir o bahsettiğin şeyler copyle alakalı bi kelime??[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 [spo] korsan? [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 [spo] içinde copy lafı geçicek..ya bi düşün her dvd'nin müzik cd'sinin arkasında veya kitapların ilk sayfasında ne yazar [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 eheh güzelmiş evet. şimdi de commodorla uğraşmak zor. Jack Tramiel... commodore 64 v2. hımmmm başka hiç bi ipucu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 [spo]oradaki herşeye dikkat edin oradaki.. ok işaretine bile.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 valla zor... baya zor hiç bi ipucu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 15 te kaldım ya bu ne :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 [spo] said: 15 te kaldım ya bu ne :/ onlar jpg olmak zorunda degil[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 [spo]gif txt mp3 denedim.. yine bi tık yok :/[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar