Rilindorlan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Pek yazmadıgımdan yanlış yere mi açtım topigi bilmiyorum.O yüzden kusura bakmayın yanlışsa. Efeniiim ben anadolu ünv. de okuyorum.Bi mallık edip sınav tarihlerini tam almadan Ankaraya geldim(evet 6 senedir okuyorum).Büyük ihtimal yarın Almanca sınavım var ve kalmamam lazım.Sorun bu.Çözüm ise yarın için rapor almak.Sizlere sormak istedigim Ankara da bildiginiz çok sorun çıkarmadan rapor veren hastene biliyormusunuz?Özel hastane kabul olmuyor.Eskişehirden daha önceleri çok rapor aldım günlük ama Ankara da bilmiyorum nereden alabilirim.Eğer bi bilginiz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Ben geçen sene kızılaydan 1 haftalık rapor alıyodum 25 ytl ye.Kızılay raporları geçerli okullarda.Daha kolay veriyolar sanırım.Böle hafif telaşlı ve gerçekten ihtiyacın oldugu izlenimini ver kaparsın.İstanbuldayım ben ama kızılay heryerde kızılay.dene (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 mesela bizim okulda finallerde rapor alsan ve gelmesen bile kalıyorsun. Muhakkak girmek zorundasın. Vizelerde öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 haha hiç unutmam abimin bi arkadaşı vardı ben o zmnlar ufaktım abimlerde ortaokula falan gidiyolardı. Adam okula gitmemek içn kolunu macunla sarıp kemikleri yumuşatıp kolunu kırmıştı sadfasdf ne salaklar var xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 o çocuğun anası babası bilmeden bir canavar yaratmışlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 paralı rapor satan yerler var kızılayda mühürlüyor falan veriyor sana sen boşlukları dolduruyorsun 7.5 ytl falan da parası var ya da git bi sağlık ocağına amca ocağına düştüm böyle böyle oldu de doğru söyle yani vermezse git başka sağlık ocağına yalan söyle *kötü insan mode on* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 sağlık ocağına gitmeyin daracık sokakları geçip saçmasapan bir yere geldiğinizle kalırsınız dünyanın en saçma icadı aile hekimliği yüzünden sağlık ocağı diye birşey kalmadı artık doktorlar bütün gün göt büyütüyorlar kimseyle ilgilenmiyorlar.. abi baktın hiçbir yerden bulamadın git bi tıp merkezine ver 75-80 muayene ücreti al raporunu istediğin kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar