odchu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 ben boba dan falan pek hoşlanmam maskeli olması da etkilemiyo .. adamı sevmiyorum ... darth ise çok daha iidir , two-sided manyak kullanır .. gerçi çoğu kişi de zabrak ı bu yüzden seçiyo ama ..[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 biz elestiriyoruz. belki de bobafeti cok seven kisiler onunla kendilerini ozdeslestirme yoluna sapiyorlarsa bizim bu elestirilerimiz dalga gelebilir. elestirilere bak, herhangi bir universitede secmeli alinan sosyoloji ya da psikoloji dersinde hocayla yapilabilecek bir muhabbetten daha sakincali degil. harbiden onca kahraman var sw evreninde ama maske takan 2 kisi mali goturuyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Olay maske değil bence,genelde insanlar filmlerdeki veya herhangi biryerdeki kötü karakterlere özenirler.Boba fett meselesi de bu bence.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 bunun da etkisi var bence. maske+kotu+guclu = roxxorz j00[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 kötülere hep imrenilmiştir hep sevilmişlerdir Zorro Da maskeli ve karizma ama adam iyi diye o kadar tutmadi[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! ®Stalker® Ewreem Aetar ( The Assasin ) ICQ = 29533131 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 istediği kadar maskesi istediği kadar kötü hatta istediği kadar güçlü olsun önemli olan hareketleri ve karizması izleyiciyi etkileyen budur her diğer tiplemelerden değişik yaptıgı düşündüğü düşünce ona biraz daha hayranlık duymanı sağlar.Xmende en çok sevilen karakterler gambit ve wolwerindir gambit tipi karizmadır fazla konuşmaz diğerlerinden farklıdır wolwerininde asabiliği aniden çıkışları saldırganlığından insanlar değişik bulur sever ama tartışılacak konu bu değil magneto en guclulerdenddir mutantlar arasında digerlerine gore kotuturde ama wolwerine kadar hayranı yoktur ,sonuçta illa her kötü maskeli insanların olmak istediği şey olmuyor.Boba fett den konu nerelere geldi insanların maskeli kahramanlar peşinden koştuğuna pek fazlada kötü maskeli yoktur[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Masken Var mı derdin var ...[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! ®Stalker® Ewreem Aetar ( The Assasin ) ICQ = 29533131 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Peki ya "Spawn"???? Hem iyi, hem kötü, hem maskeli, hem de hayranı çok... Nası olcak bu iş??? :-)[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 abi normal olmiycan karizma yapicaksan. wolverin, spawn crow gibi heriflerin mevzuu bu. adamlar topluma kiyasla anormal oldugu icin `oah` deniyor. ama simdi vaderle bobafetin durumu ayri. farkli denklemler isliyor mevzularda.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 ama simdi bak mesela supermene. efendi gibi takim elbise normal is normal kiz arkadas muhabbeti. maske yok bi numara yok sirano de berjerak gibi giymis pelerini superken. olmuyor iste oyle. basinda bi sorguc olsaydi belki daha cok karizmasi olurdu.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 said: unity100, 23 September 2003 17:34 tarihinde demiş ki: ama simdi bak mesela supermene. efendi gibi takim elbise normal is normal kiz arkadas muhabbeti. maske yok bi numara yok sirano de berjerak gibi giymis pelerini superken. olmuyor iste oyle. basinda bi sorguc olsaydi belki daha cok karizmasi olurdu.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Yakışırdı aslında :) Bi de tayt giyeceğine şalvar olsa... Bi de bıyık...[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 ehe salvar pek olmazdi em si hemmir gibi olurdu[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 said: unity100, 23 September 2003 17:56 tarihinde demiş ki: ehe salvar pek olmazdi em si hemmir gibi olurdu[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Haklısın o da bıyıklıydı galba di mi...[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 kuay gon jinn abimizdir, laf etmedik hic. diyosun ki tayt olayi karizmayi bitiriyor cimbil cimbil. armor lazim adama. e ama iyi de demir adam var bi de kimse sallamiyor hem maske var adamda hem tiriortilantritanyum demir celik zirh. ucuyor da ustelik. nasil oturtucaz konjunkture ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Bunun yanında benimde sw deki favorim Qui Gon Jinn'dir herzaman.Tek kelime adam süper bi maskesi yok :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 batmanda da ayni kalip var. ama batman daha fazla kasilip kopek cektigi icin daha populer galba. ikisinde de para poq.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 evet demek ki sw o zaman cekilse de bobafete karton zirh giydirilse bobafet de suckz idi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 batman dizisi bombaydı ya o polis arabaları robin flm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 boba fett her şekilde karizma olurdu zırhlı da zırhsız da çunku sonuçta en iyi bounty hunter adam kolaysa yamuk yap... Qui Gonn a geldimiz de ise harbiden çok şekil bir abimizdi fakat ben darth maul gibi bir apprentice e yenilmesini garipsedim... o kdr baba jedi ın yenilmemesi gerekirdi gibi sanki orda obi wan one çıksın die yapılmış bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 ayrıca obi wan ın darth vaderal dovuşurken kılıcı kapatması da apayrı bir olay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 simdi obivanin vaderle dovusurken kilicini kapatmasi killi bi mevzu. adam o sekilde bi haltlar yiyor artik neyse, maddeotesi ortama bir sekilde geciyor ya da ikisinin arasinda kaliyor. cok derin bir mana soz konusu. ya da belki vaderi aceleyle ortama sokup palpatinin kopegi olmaya acik hale gelmesine neden oldugu icin diyetini oduyor. cok killi cok. quaygon abimizin hakkini yediler zarth marth taklalar attirmasi lazimdi adama orda. bi de simdi bu bobafet mandalorian armor giyiyorsa, bu mandalorian armorlarin yapildigi yerde demek ki herkes mandaloryen ayagi dolasiyor. bu durumda bobafetin karizmasindan cok kesilir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 hehe unity işler sıkışınca "kimseye maske takmayın ya da svmeyin dediğimiz yok zaten" diyosun da dediklerinin özeti maske takan karakterleri "cool" bulanları ve maske takmak isteyenleri eleştirmek o kadar. Eh ben de maske takmayanları eleştireyim kime ne faydası var? Yani -belki ben öyle anlıyorum ama- dediğin şuna geliyor: maskeli karakterleri sevmek anlamsız ve çocukça bişeydir (çünkü sevilebilecek şeyleri söylemişsin, bunlar bunlar varken hala maskeleri seviyosunuz diye) ve çoğunluğun bunları sevmesi toplum gazıdır. Kimse neyi sevdiğini açıklamak zorunda değil tabi ama bırakılmamalı da. Senin sevdiğin herhangi bir karakteri ele alalım. Bilmediğim için Qui Gon diyorum örnek olarak. Şimdi senin "Qui Gon'u seviyorum" içerikli bir yazından sonra ikinci postta birisi "hehe anlamıyorum ya uzun saç olunca yetiyo millet hasta oluyo" ya da "uzun boylu ya onu seviyosun abi bütün kısa boylular özenip uzun boylu olmak istiyolar o yüzden qui gonu seviyolar" yazsa. Sen tutup açıklamaz mısın qui gon'u seviş sebeplerini? Tabi sonra postu yazan kişi "ben qui gon'u sevme demiyorum" dese bile bişey değişmez çünkü genel iğne batırılmıştır artık. İnsanların neden Boba Fett'i ya da genelde maskeli karakterleri sevdiğinin basit bi açıklaması var aslında. Bu karakterlerin surat ifadesi gözükmediği için, neşe, korku, endişe gibi insancıl ifadeleri belli etmiyor ve sürekli bir cool'luk havası yayıyor bu karakterler. Aynı şey Darth Vader, Stormtrooperlar, Örümcek adam, Batman için de geçerli. Gerçi son ikisinde fazla değil çünkü onların yüzü gözüküyor. Güneş gözlüğüyle insanların cool gözükmesi de benzer bir sebeptendir. BENİM Boba Fett karakterini sevme sebebime gelince meslektaşlarından zeki olması, işini çok ciddiye alması (her zaman en iyi ekipmanları kullanır) ve Jabba'nın sarayında kendisini bir dakika önce termal bombayla yok etmek üzere olan bir meslektaşına onaylar şekilde baş sallayacak şekilde profesyonel olmasıdır. Ayrıca Han Solo'yu da Boba kafeslememiştir, sadece izini sürmüştür, Han Solo'yu Darth Vader ve birkaçyüz Storm Trooper kafeslemiştir. Boba hazır paketi teslim etmiştir. son söz: beğenileri tartışmayalım, kimi beyaz sever kimi kırmızı, her ne kadar "lafım yok" desen de "şunu sevenleri anlamıyorum" demek insanların alınmasına yol açar eninde sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 bastan beri elestiriyorum gizlemedim ki zaten. hicbir postumda da maske takani sevmesin kimse demedim. haddizatinda zamaninda benim de tesekkullu surat aplikasyonlari takan kahramanlara merakim oldu. ama benim elestirdigim sey aslinda kotu karakterlere ve guce karsi yaygin olan bir sevgi egilimi. guclu oldu mu tamam. yanliz bunda cok enteresan bir olay tespit ettim, kotu ve guclu olmak kafi gelmiyor, herhangi bir `saga` tarzi buyuk hikayenin icerisinde karizma gerekiyorsa ayni zamanda maske gerekiyor. mesela kimse palpatine ozenmiyor. ya da onun yodayla kapisan kolpacisina. halbuki bu iki insan son derece kotu ve son derece guclu. ama yanniz maskeyi takti mi bu nitelikte biri herkesten one geciyor. ben maske+guc+kotuluk uclemesine kapilmayi anlayamiyorum. elestirdigim olay da bu. ben qui gonn u ya da hodoyu sevis sebeplerimi aciklamaya hazirim, elestiri dinlemeye de hazirim neden olmasin ki. gayet normal bir durum. hatta birileri elestirsin ki tartisilip arkasinda yatan noktalar didiklensin. suratin gorunmemesinin adamin imajina hasinlik kattigi dogru. bu da nedenlerden biri tabi. yanniz orumcek adam kendi hikayesinde on plana cikan tek maskeli adam. bi de maskesi tekstilden oldugu icin bi halta yaramiyor. ayni mevzudan kaynaklanmiyor bence karizma ogesi. boba fet han soloyu kendisi kafeslememisti dogru. bak hatirladim simdi iyice gozumde dustu. karizmatik degil demiyorum efendi hareketleri var ama, yahu herif resmen swg oyununun simgesi haline geldi ya ? sitede bobafet reklamlarda bobafet oyle ki 10 yasinda bi cocuk olarak ilk kez gorsem butun olayi bobafet sanacagim. eskiden bundan 10 yil once c3po ile r2d2 olurdu star warsla ilgili bisey gecti mi. benim kanimca simdi bu oyunu pazarlayacak pazarlama uzmanlari dusundu tasindi, bobafeti surelim ortaya soyle soyle vururuz mali dediler. yanlis mi ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Boba Fett'in bu kadar popüler olmasının altındaki sebeplerden biri bence çok "gerçek" olması. Benim kendi adıma Episode 6'de BH kılığındaki Leia'ya *nod* yapınca kanım ısındı kerataya ama popülaritesi sonradan arttı doğru. Boba'yı gerçek yapan sebeplerden biri SW nin Episode I ve II de düştüğü bir hataya düşülmemiş olması. Dikkat edin I ve II'de herşey ama herşey pırıl pırıl. Uzay gemileri, zırhlar, silahlar askerler, hatta Tatooine deki yarıştıkları o toplama yarış chariotları bile (adı neydi unuttum). 4,5 ve 6'da ise herşey gerçekçiydi, gemilerde sürekli atmosfere girip çıkmanın getidiği yanıklar, zırhlarda blaster izleri vs vs. Bobba'nın da zırhı eski püskü, SW deki diğer "büyük idealler" için çalışan karakterlerin yanında para için çalışan çok gerçek bir karakter olarak parlıyor. Zaten Han Solo'nun da bu kadar popüler olmasının sebeplerinden biri bu. Hatta Han, ilk filmlerde daha popülerdi, hatırlarsanız sürekli "rebellerle işim olmaz ben parama bakarım" şeklinde takılıyodu. Sonra o da "arkadaşlık, imparatorluğa son, galaktik özgürlük" ideallerine kapıldı. Yani herkesi yakalayan bişey oluyo işte. Bobba'da daha fazla kişiyi yakalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 said: unity100, 23 September 2003 22:18 tarihinde demiş ki: boba fet han soloyu kendisi kafeslememisti dogru. bak hatirladim simdi iyice gozumde dustu. karizmatik degil demiyorum efendi hareketleri var ama, yahu herif resmen swg oyununun simgesi haline geldi ya ? sitede bobafet reklamlarda bobafet oyle ki 10 yasinda bi cocuk olarak ilk kez gorsem butun olayi bobafet sanacagim. eskiden bundan 10 yil once c3po ile r2d2 olurdu star warsla ilgili bisey gecti mi. benim kanimca simdi bu oyunu pazarlayacak pazarlama uzmanlari dusundu tasindi, bobafeti surelim ortaya soyle soyle vururuz mali dediler. yanlis mi ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com doğru. lucasartsın sırf para kazanmaya yönelik olduğu biliniyor zaten.. luke skywalker yada obi-wan kenobi swg'nin simgesi haline gelemedi çünkü oyundaki jedi olma zorluğu biliniyordu en baştan beri, bu bir eksiydi. pazarlamacılar o zaman force-user lardan sonra gelen en önemli karakteri (o zamanlarda yaşayan) yani boba fett'i seçtiler swg'nin simgesi olarak. herkesi boba fett'e özendirmeye çalıştırdılar, çünkü BH olmak zor. Zor olunca daha çok oyun oynamak zorunda kalıyorsun, daha çok oyun oynayınca az ya da çok lucasarts daha çok para kazanıyor vs. sonuçta planlı ve programlı şeyler bunlar. hiçbirşey rastgele olmaz, hele böyle işin içinde para varsa rastgele olması imkansız..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar