ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Şimdi bir şey sorucam sizlere..Ben mesela anime/film ya da onun benzeri bir şey izliyorum. Media Player Classic kullanıyorum.Ancak Media Player Classic te kullansam Windows Media Player da kullansam Bs Player da kullansam Ss alamıyorum.. bazı sahneler çok güzel oluyor ya da bir kare almam gerekiyor yapamıyorum.. Bunu nasıl halledebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 alınmıyo öle ss işte öle bi durum var codeclerden kaynaklı. after effectse falan at snapshot al. veya finalcut'a veya ona buna şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 video oynarken ss almaya kalkarsan, videonun olduğu bölüm siyah çıkabilir. Videonun o karedeki görüntüsü için, player'ın özelliğini kullanarak resim alman lazım. Hangi playerlarda var bu özellik bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 aa evet vlc player'ın öle bi özelliği vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 evet baktım şimdi vlc de var o özellik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 fraps adlı programla capture alabilirsin. sonra yayınlarsın terazine tıklarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 çoğu programda var ss alma özelliği bildiğim kadarıyla.. BS playerda da olması lazım.. araştır menülerini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bsde var ana menüde çıkan tuşlardan birisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 evet bs playerda var options tan bulursun take screenshot gibi bişiydi bs nin olduğu klasöre kaydediyordu resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bs player için options > capture frame > original size ya da p tuşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 peki Media Player Classic için var mı bir cevabınız? Çok karışık yazılarınız ya da benim aptal saatime geldi anlamadım hangi programı indirmem lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 vlc player ya da bs player edit: media player classic bildiğim kadarıyla alamıyor. ayrıca ben bu iki playerın da bilgisayarında bulunmasını tavsiye ederim. açılmayan dosyalara birebir. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 21:58 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 cok kolayi var media playerde ss cekmek istiosan araclardan seceneklerden performansa gir orda asagida video hizlandirma aracini kapat istedigin gibi ss cekersin normalde acikken paintte ss i cektiginde cektigin yer siyah vs. cikio yada video oyna oynatilio gibi gosterio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar