Mike Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 256/64 adsl abonesiyim. $mdi isyanım adsle. napcaz biz? nası geççez nereyi aricaz. ve bunlar bizden ne gibi şeyler isteyecekler. ne zaman değişecek? illa telefon sahibimi gerekiyor. bilgilerini bilsek yetmezmi ve benzeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 geçemen ben denedim dilekçe vermen lazım yoksa olmuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 telefonla geçen 3-5 insan tanıyorum. hemencecik. ama elemançolar yok ortamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ya kampanya zamanında geçirdilerde ben bu hafta 3-4 kere denedim yok illa dilekçe diolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 aloo biri aksini idda etsin ya. mtlu olmak istiyorm ben artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 geçen sene telefon açarak hallediliyordu. hatta ben telefonda konuşurken hattım değişmişti. o kadar hızlı bir olay yani :) fakat bu sene telefondan değiştirme olayı kalkmış. bizat ben aradım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 numarası ne tiplerin. bide ben arayayım. ya$asın ıkna yeteneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 adam inatlaştı geçilmiyor diye telefonda. delirdim neyse geçirmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 yükseltmeler telefonda yapılyor düşürmeler yapılamıyor böyle salakça bir uygulaması var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 yoo biz sorduğumuzda yükseltmeyi de yapmadılar lan diyoz para kazanacaksınız işte daha pahalı tarifeye geçecez yormayın bizi yok illa dilekçe ile başvuracaksınız işin komik yanı kocaman telekom binasında sadece 1kişi adsl işleriyle ilgileniyordu ve sıra alıp 1 2 saat fln bekledik tek yapımlası gereken şey de dilekçeyi vermekti yani adamlar nerdeyse konuşmadık bile buyrun dilekçe tarife değiştirmek istiyoruz bu kadar yani yok illa sıra var dilekçe var la sanki benim ev telefonumdan başkası arayacak + o başkası çiplik yapmak istede dilekçe ile de yapar ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ben yükseltmeyi yapmış ama düşürmeyi yapamamıştım böyle söylemişti bana telefondaki ablam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Kampanya varken bende geçtim 256 sınırsızdan 1gb/6 kotalıya geçtim 5dk yapıyorlar restart attırıyorlar modeme sonra ok. Tel kimin üstüneyse onun bilgilerini istiyorlar. [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 14:46 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar