huun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Öyle olmaz, Sergen gibi canı çektikce oynayan topçuyla nereye kadar? Adamın yeteneğine zaten kimse birşey diyemez, izlemesi de zevkli evet; ama oynadığı takımlara olan faydası tartışmalı bir adam. Sebebini bilmiyorum zaten önemlide değil ama Şekersporda bile kadro dışı kaldı adam hehe Sergen'i değil hala Sergen'e para harcayanları Türk futbolunun utanç abidesi ilan ettim. Tabii bu da tartışılır, kaç para verecekleri belli olmuş mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 değmez buna [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 10:06 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Yürü be Sergen, senin gibisi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 AHAHAH. haha. ha. ne kadar ibne olursa olsun,tarzdır,saygı duyuyorum bu adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar