Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 dedim ben (mantık olarak aynı durumu hehe) -_- insanlık, hiç birimiz adam olmayız... hatta helm topumuzun belasını... hadi vermesin [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 19:17 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 pardon ama sen bize adam değilsiniz demiyorsun, hiç birimiz adam olmayız mı diyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bence tüm insanların hayatında böyle bir şey yapma potansiyeli vardır ne kadar tersini idda etse bile ondan dolayı topumuza mal ediyorum o cümleyi [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 19:22 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 peki tüm insanlar derken atatürk'te buna dahil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 yok yani işin sonunda kimi kast ediyorsun tam olarak belli et. ucu açık bırakınca isteyen istediği yere çeker... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 herkesi? kendim dahil herkese mal ettim o lafı insanlar hakkında konuşurken ayrım yapmıyorum ben d: ama bir sofist olarak istisnaları her zaman kabul ederim hehe yine de düşüncem gerekli koşullar ve durum yaratıldığı taktirde her insanı bu konuda bir "istisna" olmaktan çıkarabilirsin hehe [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 19:25 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 anladım şimdi sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 sen kendiliğinden üç hafta sonra arkadaşımı çağır ben burdan sonrasını anlamadım zaten nasıl bir cümle bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 anlayan nası anladı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 anlayanlar senı seviyo zarek, boşver pis kingpini sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 evet ben seni sevmiyorum zarek dolaylı yoldan söylemeye çalıştım ama beceremedim, cüce hislerime tercüman olduğun için teşekkür ederim. OH BE . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ben anladım holeeeyyy :D hemen açıklama gereksinimi duyuyorum... Şimdi bi kız var. Bu kız zarek arkadaşımızın bi arkadaşına gidip ''ben zarekten hoşlanıorum, onun sevgilisi var mı? '' falan modunda konusmalar yapıyor. Zarek'in arkadaşı ahmet olsun kızda pelin olsun mesela... Pelin dio ki ''yaa ben zarekten hoşlaşıorum sevgilisi falan yoksa bi ayarla '' dio. Ahmette hemen bunu gidip zarek'e yetiştirio. ''bak ooluuum kız sana yazıo kaçırma '' falan dio. Zarek'te bakıo kız hoş falan, '' tamam söyle kıza bnm de ilgim var ' dio. Ancaaaaaakk, kız gidip eski sevgilisiyle barışıyor ve zarek'e ''heheheh amma da safmıssın şaka yaptım lan ben :D:D:D '' diyerek nanik yapıyor. Sonuç olarak zarek arkadaşımızın hevesi kursağında kalıyor ve o gazla buraya bi başlık açıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 horrible verdiğin örnek diyelim ki mesela bravo bu kadar tutabilirdi. şakaysa komik değil ciddiyse çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 isimlerdemi tuttu yoksa sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Bi de tezahurat var. Sen anladın cuce, sen anladın cuce, sen anladın sen anladın cuce... Böle melodili olarak giden. Eskilerden bir melodi barındıran. Anlayan anladı asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 geçen gidiyor diyelim gelirken sonra niçin diye sorulduğunda ispanyaya gidilenler diyo sana tamam mı sonra onların elindekilersin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar