Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şaka

zarek

Öne çıkan mesajlar

herkesi? kendim dahil herkese mal ettim o lafı insanlar hakkında konuşurken ayrım yapmıyorum ben d: ama bir sofist olarak istisnaları her zaman kabul ederim hehe yine de düşüncem gerekli koşullar ve durum yaratıldığı taktirde her insanı bu konuda bir "istisna" olmaktan çıkarabilirsin hehe

[ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 19:25 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben anladım holeeeyyy :D hemen açıklama gereksinimi duyuyorum...

Şimdi bi kız var. Bu kız zarek arkadaşımızın bi arkadaşına gidip ''ben zarekten hoşlanıorum, onun sevgilisi var mı? '' falan modunda konusmalar yapıyor. Zarek'in arkadaşı ahmet olsun kızda pelin olsun mesela...

Pelin dio ki ''yaa ben zarekten hoşlaşıorum sevgilisi falan yoksa bi ayarla '' dio. Ahmette hemen bunu gidip zarek'e yetiştirio. ''bak ooluuum kız sana yazıo kaçırma '' falan dio. Zarek'te bakıo kız hoş falan, '' tamam söyle kıza bnm de ilgim var ' dio. Ancaaaaaakk, kız gidip eski sevgilisiyle barışıyor ve zarek'e ''heheheh amma da safmıssın şaka yaptım lan ben :D:D:D '' diyerek nanik yapıyor. Sonuç olarak zarek arkadaşımızın hevesi kursağında kalıyor ve o gazla buraya bi başlık açıyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...