Fin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 chrisenville dwarf priest patiden kimse varmı :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 http://forum.paticik.com/view.php?id=125880 Hoş oradakilerin çoğu oynamıyodur dwde artık muhtemelen.Ben TarrenMill'e migrate etmiştim,Saeros da bir karakterini oraya almıştı,şimdi hordeda.Cüce'nin warrior duruyor bildiğim kadarıyla.Berqe'yi bilmiyorum. Ama çok kaliteli serverdı Deathwing,lag problemi olmasaydı hiç bırakılacak yer değildi.İki tane migration geçirdi çoğu sağlam guildler Talnivarr ile Tarren Mill'e geçti. [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 16:28 tarihinde, Ceronibo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Berqe duruyor :o evt realm güzel baya ama kimse yok patiden = saeros satış ztn afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 deathwingde oynamaya devam eden birileri varsa "perfectdarkx" nasıl bir guilddir,gm leri "flinch" nsaıl bir elemandır,bunu sormak isterim,bi bilgisi olan,yardımı dokunan olursa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 son derece gank moddadır üyeleri :p flinch hakkında bi bilgim yok ally oldugum için ama migrate düşünüyorsan die trying dene cokzel ilerliyor proggres olarak hyjal'a basladılarmı bilmiyorum ama yakında baslarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar