rambokazim Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Story Seller item'larıyla yaptığım bir kaç çalışma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 oo abi cok guzel olmuslar ya. bnde insallah petlerimin resimlerini koyarim yakinda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 koy koy :) Yeni bir Mall işine giriştik .. bu tip heyecanları iyi hatırlarsınız :D Onun başlangıç resimleri ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 off süper ilk kedimi yaratırken mutasyona ugradı, yarn yumurtadan cıksın screenler koyucam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 evden resimler : [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] evin icindeki gizli imp odası ve dier gizli oda (bunlar dha bitmedi): [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] bi pvp resmi. byaa kalabalıktı o gun: [spo] [/spo] ve ve mutasyon gecirmis yeni petim [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 rambokazim, yeni mall un hayırlı olsun. azalan nüfusa rağmen hala böyle çok vendorlu mall açıldığını görmek güzel nuwanda, imp odası güzel olmuş. üstte ofis, alttaki odada bilgisayar konsolu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bnim evin en gıcık yani duvarların yamuk olması. resimleri koyuosun alt kısmında duvarla deli gibi bosluk kalıo fln, o yuzden hic istedigim gibi bi ev olmadı. o ev de aslında mall olcaktı, 4 traderımız vardı, dier 3u bırakınca yalan oldu, bi de evin limiti doldu o cok kotu, 1st year anniversary resimleri fln var nereye nsl koycagımı bilmiorm, o imp odasına koycak onlarca sey var nsl yapıcam bilmiorm, hc de bastan ev dekore edicek havamda diilm, kaldı hersey yarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 hehe saol .. valla mal yetiştiremiyoruz .. eskisi kadar uzun süreler oynamadığımızdan biraz eksik kaldı vendorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 birazda eclipse den görüntüler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Süper:) öldüm ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 SEA Summer Party Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 prd ama bu sayfayı tıklayınca kota mota kalmıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 storyteller neye yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 nuwanda hep imp daha yakındı zaten ben rebel yaptım onu ama iste oyle doldurmus icindeki imp sevgisini not: arda o ne ew olm bildigimiz ew olmus orası oyun felan yalan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ahah eet bnm imp zamanlarımı bilen ender kisilerdensin =) e abi oyunda yapcak bsi yoktu diorz hep, bn de surekli evde calıstm bizm evde oturup geyik yapardk yani baska bi olayım yoktu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bende biliyorum bende bende dp:şekerim nerde benim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 lan bu storyteller neye yarıyor deli olcam :D belki oyuna bi iki aylığına bi şans vereyim mi diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar