Utterable Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 selam, yine ben. yaklaşık 11 aylık olan bir husky'im var. bugün bahçeye indiğimde küçük küçük kan öbekleri gördüm. hemen acaba ayağına cam falan mı battı diye düşünürken aklıma cinsel organına bakmak geldi. baktığımda vajinasının biraz büyüdüğünü, üzerinde de kan zerrecikleri olduğunu gördüm. internette biraz araştırma yaptım, yazılar okudum. yine de endişeliyim. sizce veterinerine götürmelimiyim ? neler yapmam gerek ? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 adet külotlari var, ev batmasin diye ama bahçe diyorsun takmasanda olur yani. kopeginin karakteri degisecektir bu donem ve mumkusne erkek kopeklerden uzak tut, adet doneminin belirli 2 gununde hamile kaliyorlar yoksa, 8. ve 9. gunler olabilir tam emin degilim, yapcak bisi yok kisirlastirmadigin surece senede 2 kere olacak bu olay. bahcenizin etrafida erkek kopek dolacaktir bu arada dikkat etmelisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 teşekkürler. şu an davranışlarında çok da fazla bir değişme yok. ama biraz asileştiği ve uyuşuklaştığını söyleyebilirim. bu dönem çiftleştirmeyi pek düşünmüyorum ama bir sonraki adetinde büyük ihtimalle çiftleştiricem ehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 yavrusundan istiom bi tane ahmet =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 *Islık çalarak sıraya girer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Ahmet köpegini koru kırıstırmasın erkeklerle koru namusunu :d bozmasınlarr kızını hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar