anyone Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Arkadaslar emulator olarak run uo kullanmak istiyorum ama c# dilinden anlamıyorum ve birde baktıgımda runuo sphere gore daha kolay gibi geliyor. bunu ogrenmek için yırtınıyorum ama sphere alıştıgım için bunu aşmak zor bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaslar warsa lutfen mesaj bıraksın. birinci sorunum run uo scplerinde hersey standart harita uzerine kurulu ben bunlari nasıl degisecegim yada verdata mul gibi dosyalari kullanmak zorundamıyım ?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Bir fikrim yokta acaba sorularım falan diye bir topic açıp içine atsan msgleri ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Cpt_DEATH Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 run uo daha release edilmedi bzm de pek bilgimiz yok seninde pek endişelenmene gerek yok bence :-)
xagon Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 RunUO'nun stabil hale gelmesi icin onunde daha cooook uzun bir yol var. Bence biraz beklemeli..[hline]XaGoN - www.xagon.net
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 daha çok koşmalı :P[hline]fading away and leaving long for sleep closer now lead the way into death
anyone Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 ben biraz inceledim anladıgım kadarıyla solemek istiyorum ... spheredan iyi gozukuyor ama içine daha girmedigim için ne oldugunu tam olarak bilmiyorum ...
Öne çıkan mesajlar