Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bmw Üretim Tarihleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herhangi bir siteden araçların tam üretim tarihleri ve ne zaman türkiye'ye geleceğini ögrenebilceğim bi site varmı

araç sipariş ettim.temmuz üretimine girer agustos gibi gelir 2008 model olur dediler ama tam tarihler falan yazan bi yer varmıdır.

adam bana yuvarlak hesap temmuz üretimine girer agustosta gelir ama tam tarih bilmiyorum dedi.
Mesaj tarihi:
Her ülkeye ne sürede gemi kaldırıyorlar onu bilmek lazım. Örneğin eğer stoklarda araç yoksa Opelde 40 gün bekleniyor. Mesela 1 gemiye sığmayacak kadar çok sipariş varsa ve 2 gemiye de az gelecekse bu sefer senin siparişin 80 gün sonraki gemiye atılıyordur.

Gemi'nin kalkış tarihine göre de üretimi yapıyorlardır diye tahmin ediyorum. Stok tutmazlar genelde.

Yani senin iş biraz karışık gibi. Ağustos dedilerse o civarda gelir bana da 40 gün denmişti ve 38. gün gelmişti arabam. Bu süre zarfında beklemek insana ölüm gibi gelir özellikle son günler.. :)

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 14:57 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
sagol teşekkür ederim.ellerinde diesel ve siyah vardı.bende benzinli ama beyaz istiodum.o yuzden üretime girdi.ama hevesle bekliyorum tabi daha heycanlı oluo
Mesaj tarihi:
ben tente seviyorum cabrioda yoksa cabrio alıcaktım :)

3.20d yi koyduk galeriye.pederden alışkanlık 1 seneden fazla kullanılmıo bizde araba.ısmarladık işte

benden başka M jant ısmarlayan olmadıysa bi bende olucak herhalde :)

19'' m jant seçtim

sende ne var hala?
Mesaj tarihi:
İşi gereği vede kendisinin kucuklugunden beri gelen arabalara olan hastalıgından dolayı araba sıkıntımız olmadı Allah'a şükür.gerçi başka pek bir sıkıntımızda olmadı.Bundan sorada olmasın inşallah
  • Yeni Oluştur...