Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bu rogueların staşrı cok cücük kalıyo ben üzülüyorum onlara. 1600 ap 34 crit falan ufak sayılar yahu hit rating iyiymiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 sorma ya geçen arkadasın wariorıyla oynuyorum unbuffed 34 crit kafayı yedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 full bufflı falan 58 olduydum ben en son onu gördükten sorna tatmin odum bi daha bakamdın crit rate'ime. falz aama tabide bufflar critrate'i cok bufflıyo. aslıdan işte bufflara göre itemization yapmak lazımda kasıyo oda insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 %58 o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Abi roguelar için çok aşırı bir rezalet söz konusu ya. 28.1 AGI = %1 crit 40.4 Rating = %1 crit Rezalet rezalet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 warriorlar içind öle abi fark yokki siizde 50 agi 1 crit değilmiydi benmi yanlıs hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 34 cirit bir rogue için kötü bir rakam mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Yok 50 AGI değil, en azından ben rogue oynarken değildi :p %34 çok iyi tabi de, zor ulaşılması, gayet zor. CİDDEN zor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 gangren emin misin 40.4 crit ratingin 1% crit olduğuna roguelar için? ben bütün melee classlar için 22 diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 oha ya rakamları gördüm O_o oldum 58 crit nasıl yapıyosun cüce ? 2 mongoose axe spec potlar druid felan en fazla 50 nihilum roguelarına baktım 31 crit 250 hit rating 1800 ap felan ki adamlar t5 felan giyiyor nasıl yaptınız o rakamları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 2h fury warriorlar pve gearda baya yüksek critlere çıkabiliyor :p major agi pot + motw + BoK + grace of air + druidle 52-53 kolay aslında. üstüne sharpening stone, mongoose proc falan eklerseniz 58 işte eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Arkadaşlar pardon, ufak bir yanlışanlaşılma söz konusu :p Yukarıdakini editleyemedim. Tam bilgiler şööleydi: 40.4 AGI = %1 Crit = 22.1 Rating 22.8 AGI = %1 Dodge =18.9 Rating 15.8 Rating = %1 hit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 adamantide sharpen stonelar, elixerler, sonra axemastery falan fıstık derken oluyo o kadar crit zor değil yanı ha zaten karşılaştrırmak warriorla rogue statlarını pek manalı değil bence. bide benım ap ucuk değil. [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 13:37 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 full potion zart zurt'lar ile elde edilen bir cirit değerini, saf bir rogue'nin cirit'iyle karşılaştırıp, ''rogue'lerde peh'' modunda yorum yapmanın mantığı nedir ? zaten bizler normal oyun esnasında %50 cirit ile geziyoruz değil mi ? yanımızda daima full group member'lar var, daima pot içiyoruz. işin enteresan tarafı kıyas alınan rogue'nin cirit'i süper. şaka galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 şu forumda çıplak olarak kimin crit'i %34, hadi onu geçtim. %30+ ? armory linki'de bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 çıplak olarka nasıl %30 olsun, unbuffed diosan olabilir tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 çıplak derken ne demek istediğim gayet anlaşıldı. seni mi kıracaz, unbuffed olsun (: [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 14:07 tarihinde, Exceed tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Unbuffed 26.5% vardı sanırım benim rogue'da, hiçbir silahım da epic değildi. Ama Armory demeyin, sildim karakteri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 exceed alınmış.. haha ben sadece roguerların değerleri hep düşük gözüküyo üzülüyorum demişim ne var yahu, amory acılırsa veririm linkite merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 cirit yapmak epic'liğe bakmıyor. çok yeşil/mavi item var cirit veren. %26.5 talent'den alınan %5 ile miydi peki ? bakın, cirit'iniz safkan halde, talent yardımıyla %29-30--31 olabilir, gayet normaldir. ama pvp'de çoğu kimse sırf cirit için combat gittiğinden genelde problem yaşar, neyse bunlar ayrı konular. ama bilhassa %30-%35 arası için inanılmaz bir efor sarfetmek gerekiyor. bu aradaki %5 inanılmaz zor. hangimiz %34 cirite sahibiz ? gerçi benim anlatmak istediğim çok başkaydı, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 hayır, alınmadım. ama mantıklı benzeşmeler değildi hepsi o. rogue ''cirit'' karakterdir, warrior'un cirit şansı, şansadır, rogue'nin kendi elindedir. senin %50 cirit chance'in olabilir, full buff vs. herneyse artık. ben zaten talentlerden, senin o kadar uğraşıp didindiğin şeyleri alıyorum. şu anda armory cillop gibi bana bakıyor bu esnada. açık ve net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bende acılmıyo ne yazınkki acılırsa koyucam merak etme eğer okusaydın benımde zaten warrior ve rogue'un statlarını karşılaştırmanın manasız olduğumu sölediğimi görürdün ama zahmet edip okumamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 said: Cuce üye § 01 Haziran 2007, Cuma - 13:36 adamantide sharpen stonelar, elixerler, sonra axemastery falan fıstık derken oluyo o kadar crit zor değil yanı ha zaten karşılaştrırmak warriorla rogue statlarını pek manalı değil bence. bide benım ap ucuk değil. mesela eğer coşup "lan bu adam ekndini gr@la sanıyo roguelarıda ezmiş" gazıyla cevap vermeseydin. benım zaten o cirte ualşamın kolay olduğunu warrior ve rogue'u stat wise karşılaştırmanın mansız olduğunu düşündüğümü, kendimide lort sanmadığımı, yazdığım gibi ap'inde düşük olduğunu crit giyindiğim için okuyabilirdin. armoryde acılmıyo hala [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 14:31 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 1- coşmuş halde değilim. 2- söylemlerine karşı bir görüş ortaya atıldığında bunu ''coşmak'' olarak algılamanı ap'nin düşük olmasına bağlıyorum. ''bu rogueların staşrı cok cücük kalıyo ben üzülüyorum onlara. 1600 ap 34 crit falan ufak sayılar yahu hit rating iyiymiş ama'' ben bu forum'da çok yazmam ama, en çok okuyanlardan birisiyimdir, en azından ''çok okurum''. tartarım, öyle yazarım. görüşüme karşı yazdığın entry, bu örneklediğim yazını aklamaz, benim asıl dikkat çekmek istediğim konu, senin warrior ile rogue değerlerini kıyaslaman değil. ''böyle stat'ları olan bir rogue'ye cücük muamelesi yapman'' yardımcı olayım; http://www.mozilla.com/en-US/firefox/ adresinden firefox'u kurarsan cillop gibi armory'de gezebiliyorsun. çok güzel. ap'ni artırmanı salık veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 zayen firefox kullanıyorum merak etme cucuk muamelesi yapmışta değilim komik buldum sana öle gelmesini, ne yanı esprili konuşamıycakmıyız forumda? kime sorsan öle bi amacım olmadığınıda söler zaten. bir warrior o rakamlar düşük gelir rogue olsam kıl olurdum mesela bi warrior'ın benden yüksek crit rate'e sahip olmasına. ama ben kım oluyorumki über ninja rogue'ları cücük görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar