Fin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 368 alchemy skillim var tbc potionlarıyla flask/cauldron discover oluyor. discover için 375 alchemy yada mastery seçmemmi gerekiyor,bide mastery questi için 70mi olmak lzm ben 50lvlım su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Discovery icin 375 gerekmiyor. Mastery icin 375 lazim mi bilmiyorum ama 70 lazim, questler 70 instance'lar icinde cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 mastery için 350 gerek ama iyi seç masteryini geri dönüşü yok die biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Son patchden beri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Sanırsam seçmek istediğin speciality'ye göre mastery lvlı değişiyor. Önceden master alchemisti kontrol ettiğimde lvl 68'e kadar gri ünlem vardı kafasında ama lvl 68'de sadece elixir mastery açıldı. Benim hedefim o olduğu için sorun olmadı tabi ama Dark Portal'a girmeyi henüz başaramadım :D Bildiğim kadarıyla sadece Transmute mastery dungeona girmeyi gerektirmiyor. lvl 68'de questleri aynı kişi veriyorsa açılmadığını söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Elixirde bmden 10 tane quest item dropu alman lazim ama bir giriste alamiyorsun maalesef portaldan cikan elite ve bosslardan aliyorsun sansina loot sirasi gelirse ve bir rundan max 2-3 tane alabiliyorsun sanslıysan 4 Potion master icin botanicada 3. bosstan bir drop alman lazim Transmuter icinde 4 tane primal might lazim potion ve elixir icin belirli pot ve elixirler istiyor Master of Transmutation Master of Potions Master of Elixirs [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 22:54 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar