Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 "öpüldünüs cnms" dermi.. gözümü çıkarıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ayrıl.koşar adım uzaklaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 insan olan demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 cizıs yav kız öpmüş işte sevgiyle, yani acımasızca bir yaklaşım bu oldukça. Düşün kız onu derken sevgi dolmuş mutlu olmuş, kalp atışları muhtemelen hızlanmış ve içini tatlı bir huzur doldurmuş sevdiği insana sevgisini gösterdiği için, gelip bunun forumda afişe edilmesi ve kendisine insanlık dışı yaklaşımlar gösterilmesi... *cartman sesi* you are so immatuuuure you are so immatuuure grow up guys! Nanananananan ahem şaka bir yana kötü. hani zaten buna takılıp gıcık oluyorsan, vardır yanlış giden bir şeyler onu düşün. Yoksa karşındaki insanı seviyorsan buna 1 saniye değil, iki bakterioklorofil arasındaki elektron geçiş süresi olan 3 picosaniye kadar bile takılmazsın (evet makalemin konusu elektron transferi). Üzüldüm açıkçası kızın adına. [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 00:00 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 sevgiliyi almadan önce test drive hiç mi yapmadın şimdi mi öreniyosun huylarını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ((_- der be abi dalgınlığına gelmiştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 patiler cokmu kasıntı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 İNSAN OLAN DEMEZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 insan demez insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 "THATSSS SOOOO FANNY!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 msn'den mi,ağzıyla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 (((_- emo smiley versiyon kaç bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ya bu kadar ufak şey gözüne batıyorsa hiç başlamayacaksın. misal ben 9 senedir tiyatroyla uğraşıyorum, bir mesaja "tiyotro" yazdı, o çocuk o anda tarih olmuştu. diğer falsolarını yazmayayım tabi şimdi tek neden bu değildi afsd. bununla çıldırıyorsan ilerleyen aylarda manisa ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden senin için dağ manzaralı oda ayarlatırım ben doktorlar tanıdık. ne ben hastayım da mı tanıyorum doktorları? kim demiş? GÖSTERİN LAN KİM DEMİŞ. neyse, kısaca bırak sen o kızı, alt tarafı öpmüş. onu da bulamayanlar var, bırak başkaları öpüldsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ya kaç kişiyim lan ben burda. niye "s" niye çoğulum ben : ( ((_- fön çekilmemiş emo bu [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 00:23 tarihinde, Angelotti tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 bi daha sölediğinde kulağına fiske at, "seni öptüm" dediğinde cikolata ver. zamanla gecer o merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 aldatıyo seni. radyo ilanı gibi. "burdan bütün sevgililerime başta angelotti olmak üzere bi mesajım var -öpüldünüs jnms-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ne yani daha da mı delireyim ben. //_* gözüm yaşardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 //_; göz böle yaşarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ağlamış o yanakları ıslanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 normal 1şi abi o, benim kiz arkim "Hapşursam çok yaşa dermisim? " die msj atmişti. p.s: eski kiz arkim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 huahauha utopia allah belanı vermesin. tiyotro ha. ahuhuhuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 bana hapşursam çok yala dermisin dese yanağını ısırırımm ne diyosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 o mesajdan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı fede=/ diğer kısımları anlatırım sana sonra=/ o değil de angelotti, krize girmek yerine, topik açmak yerine bunu kızla konuşsana sen?nolur böyle söyleme kıl oluyorum ama seni seviyorum bir cümleyi sözlüğünden kaldırman yeterli benim için desene? off, ne romantiğim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 diyaloğu yazmıyorum. işin geyiğindeyim burada. aslında gayet ciddi bir durum bu olan. özel hayatımı o şekilde afişe etmek bana aykırı. ne diyalog geçti aslında da takılın. İşin geyik tarafına bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 "intiharlardayım" da diyor mu onu diyen kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar