ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 apache denen kişiye söylüyorum hani birisi senin annene laf söyler ya sende ona bir laf söylersin sonra işte bizde birde buna benzer vatan sevgisi var. eğer birisi vatana laf söylerse aynen annene laf söylemiş gibi algılarız biz. birisi annene tecavüz etmeye kalkarsa bir tepki verirsin hani sen? bunu yaparsın yani en azından. işte biz ülkemize tecavüz edilmeye kalkınca da belli bir tepki veririz. bizim için bunlar arasında fark yoktur. yok sen vatanseverlik nedir bilmiyorsun ondan böyle örneklerle sana anlatmaya çalıştım.
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: ben paticikte zamanında cumhuriyetci kimligimi belli ettim Adamlar Cumhuriyete kast ediyorlar, çizdikleri haritalarda ülkenin yarısını kendi toprakları gibi gösteriyorlar. Su tabancasıyla mı saldıralım? Ya da Age of Empires yapalım multiden kim yenerse toprakları o alsın he? İt öldürmesine nasıl karşısın ya TSK nın? Edit: Adam öldürmesine yazmıştım yanlışlıkla... [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 18:48 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ]
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Irak'a girersek tepemize binen ülkeler olacak orası kesin. "Ben bağımsızım, güçlüyüm bana sataşana girerim" diyebilmek için başımıza iş alacağız, belki bir savaş olacak ve Türkiye kalmayacak..
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: Bir insan bir insanı öldürünce insalıktan çıkar. Umarım bununda farkındasındır apache ? süper,katılıyorum bu söze işte benim demek istediğim bu. bana silah versinler git ırakta insan öldürsünler yapamam,işte yapamadığım şeyi başka insanlarında yapmasını istemiyorum.diplomatik olarak anlaşabilecek iki ülke var iken,savaşmak çözüm değildir.hatta bu fikir üzerinde tayyibede kısmen hak veriyorum. savaş çözüm değildir,hatta daha fazla sorundur. aragorn sen hala cevapmı veriyorsun,git horace ile çarşafcılık oyna plz.
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: Adamlar Cumhuriyete kast ediyorlar, çizdikleri haritalarda ülkenin yarısını kendi toprakları gibi gösteriyorlar. Su tabancasıyla mı saldıralım? Ya da Age of Empires yapalım multiden kim yenerse toprakları o alsın he? İt öldürmesine nasıl karşısın ya TSK nın? sen nasıl insansın,daha inandığın ideolojinin ne olduğunu bile bilmiyorsun. "yaradılanı yaradandan ötürü sevmek." sözü, kur'an da bir insanı öldürenin tüm insanlıgı öldürmesi vs. hepsi bos seyler herhalde.lafta müslümansın demek ki ona bile saygı duyamıyorum yazık sana.birinin imzasında yazıyodu cahil bilmediğini bilmeyendir diye. hangi dusuncede yazıyor bu senin tipin göster okuyalım plz boyle sasırmayalım [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 18:53 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Ya kardeşim iki lafınızdan biri hakaret veya kışkırtma. Aşırı bir kimlik arayışı hırsı bürümüş bazılarımızı onu farkediyorum. Aragorn benim için şehadetin bir kutsallığı yok var mı bir itiraz? Bi iki düzgün laf ettin sen de sonra araya yine sıvıştırmalar. Bu fanatik ruhunuzla birşey elde edemezsiniz. Amerika klasik kimliğini sergiliyor yine. Daha önce senelerce İran ve Irak savaştırıldı, silah satıldı. Aynı şeyin Irak-Türkiye versiyonunu yaratmak istiyorlar. Bu operasyon davasına kaptırmamak lazım. Bazı çizgiler aşıldı, Türkiye'nin vermesi gereken "fiziksel" bir cevap var artık. Pkk ya operasyon yapılmalı, tepki alınırsa gayet sert bir cevap da verilmeli. Ha sonrasında iletişim kurulmaya çalışılmalı. Irak'ın kuvvetli bir direnişte bulunabileceğini sanmıyorum. Elbet onlarda anlayacaktır, işleri bu duruma getirenlerin daha farklı isimler olduğunu.
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 insanlar ölürken diplomasi işe yaramıyorsa silaha başvurmak şarttır. yıllardır diplomasi oyununu oynuyoruz ve işe yaramadı. artık silahtan başka yol yoktur. eğer kendi insanların ölürken hala diplomasi de diplomasi diye çatlıyorsan bu kerizliktir başka bir şey değil.
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 insan öldürmekten haz alan kişi benim gözümde barbardır. biz zamanında kurtuluş savaşı'nı kendimizi savunmak için yaptık,başkalarının ülkesine karışıp bozguna uğratmak için değil.ben barışçıllıktan yanayım,barbar insanların bu ülkeye yakışmadığını ve "dünün ilericisi,bugünün gerici olabilir" sözünün tam bu forumda bazılarına yakıştığını düşünüyorum. vatanseverlik demek hayvanlığa prim çıkarmak değildir.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 e zaten iki tarafta işleri bu noktaya getirenın kimler olduğunu anlıyo yıllardır, yıllardır biliyolar. ama bazen daha cok silaha sahip olabilrmek bazen komisyon alabilmek için, göz yumuyolar bu duruma, anlasak bu saatten sorna ne olucak. ben istemiyorum halkım savaşsın cok basit bi istek bu, adam gibi oturup konuşucak kadar düzgün siyasetcilerimiz burokratlarımız uzlaşmacılarımız yok diye hepsi şerefsiz diye, ben karşıyım isnanların ölmesine. aha küfür de ettim maksat topic'ın havası bozulmasın. [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 18:56 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 bunuda kuzey ırak ı topraklarımıza katmak için yapmıyoruz ülkemizi savunmak için yapıyoruz. senin söylediklerin boş laf bea apache. git bi araştır ne olduğunu öğren burada insanları delirtmek için uğraşma.
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Kuzey ırak devletiyle ne gibi diplomatik bi cozum yolu dusundugunuzu anlatirsaniz memnun olurum. Amerikan kuklası , daha kendi kendini yonetmekten aciz bir bölge yonetimiyle pkk hakkında nasil bir ortak calisma düsündügünüzü merak ediyorum , adamlar hadi anlastık biz pkk yi barindirmaktan ve desteklemekten el cekiyoruz demesinimi bekliyosunuz ?
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 PKK ne yaparsa yapsın Irak'a girersek bi sürü insan ölecek orada. Hem şehitlerimiz olacak hem de masum kürtler de ölecek. Ordu bu, öldürme içgüdüleri var bunu öğreniyorlar. Sen PKK'lıyı öldür nasıl dersin? Nereden anlayacak PKK'lı olduğunu? Kürt gördü mü vuracak. Bu da barbarlık olur. Sınıra yığınak yap içeri sokma adamları. Girenleri gebert ama başka ülkeye girmemeliyiz öldürmek için..
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 İslamda cihad diye birşey de var Apache. Cihadı hayvanlara karşı yapmıyorsun heralde "yaradılanı yaradandan ötürü sevme" felsefesi noluyor orada? Hala bilmediğin birşey hakkında konuşuyorsun.
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 cüce sen hangi konuşmadan bahsediyorsun. talabani ve barzani insan değil bir kere. insan yerine koyduk akp hükümeti sadece konuşmayı denedi ne oldu karşılık alabildi mi sonuç alabildi mi? karşılık olarak adamlar dalga geçti, tehdit etti. konuşarak hangi sonucu alacaksın teröristle?
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 dedirticeksin, amerikaayda dedirticeksin kuzey ırakada dedirticeksin. işin bu senın devletin başıdnaki adamın görevi bu siyasi araneda ülkeyi güclü tutmak başkalarıan söz gecirmek. emin ol, bunu yapmak kuzey ıraka saldırmaktan daha kolay.
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: insan öldürmekten haz alan kişi benim gözümde barbardır Ah bir de onların (PKK) insan olmadığını bir anlayabilsen. Evet ülkemin bölünmesini istemediğim için, dış güçlerin istediği gibi vatanımda at koşturmasını istemediğim için, yaptıkları onca şeye rağmen pısırıklığı tercih edip yerimde oturamayacağım için, yüzbinlerce askerimizi şehit ettiği için, ırkçılık yaptığı için, ülkenin farklı etnik kökenli insanlarını birbirine karşı kışkırttığı için, daha önce Türkiyeden ekmek yemesine rağmen, sonra Türkiyeye kafa tutabildikleri, yarın öbür gün PKK lıları öldürdüğümde barbar olacaksam, ben barbarlığı seviyorum ve barbarım. Gurur da duyarım... [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 19:06 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ]
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Hakkaten ha, toprak mı alıcaz pardon? Bunu nasıl bir saldırı olarak görüyorsunuz anlam veremedim. Onlar insan gibi yaşıyordu da biz saldırmak mı istedik? Silah niye var, ordu niye var? Sana saldıran köpeğe "dur canım bi sakin ol konuşalım" diyebiliyor musun? İstediğiniz fikri savunun-savunalım farketmez, işin geldiği boyut açıktır. Biz kendi dilimizi konuştuk senelerce, anlaşamadık. Tamam konuşanlarımız pek fazla konuşmayı bilmiyordu, ama işin o kısımda bir payı olmadığı açık. Karşı taraf senelerdir havlıyor, konuşmuyor.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 @Aragorn: Türk ordusu o gazla ve de zaten ayırd edemeyecekken PKK'lı olmayan birsürü Kürt İNSAN'ı da öldürecek eğer girerse. Bu bir gerçek, kaçışı yok.. :(
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 daha fazla birsey yazmayacagım bu konuya gidip nargile iceyim daha keyifli. ırkcılıgın oldugu ortamda fikir alısverisi yapılamaz.adam beni yorunge dısına atın dedi lol kamikaze. bide aragorn cok pis gaza getiriyor askercileri,cok hossun ^_^. [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 19:06 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Coldshadow, tekrarediyorum kendimi, nasıl bi devletin askeri gücü varsa siyasi gücüde vardır, nasıl askerle gidip saldırıryosan savunuyosan bunu siyasi gücünlede yaparsın hemde kimse ölmez, bizde tonla siyasetcisi burokratı olan bi devletiz, nasıl ordu koruyosa devleti siyasetcide koruyacak. ama gerzek gibi "aaa bunlarla konuşulmuyomuşki" derse bu siaysetciler, amerikayla o kadar içli duşlı olup bi türlü bi konuyu sonuca erdirmezse, ben siyasetciyi suclarım. ortada başak bir devletin toprağına girmek var, evet sınıra mevzilenip durduramıyoruz teror'u bunu biliyoruz bizde, ama Irak askeri türkiye sınırından gecse ne olucaktı anlıyomsuun dediklerimi? Ayrıca sivil bölgelerede mudahele edilecek kuzey ıraka girildiğinde, napıcaz gidip başka bi ülkenın yerleşim alanlarınımı yakıp yıkıcaz? zaten devletin üstünde yeterince suclama var, yetmedi bide bunu binicek üstüne devletin, eline silah alıp asker olucağınıza calışıp didinip okuyup ülkenızi "uygar" yollarla savunun. Islamı cihadda islama tersi bir durum bence, işin uzmanı değilim ama bana öle geliyo. hiç olamsaymış cok daha guzel olurmuş.
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Şu an ntvmsnbc nin sitesinde geçen haber " PKK lı teröristlerin saldırısında ölen işçilerin sayısı 3 e yükseldi" Artık orası burası yok bu işin görüldüğü gibi.
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 sonra yurtdısında yasamak ısteyenlerın arkasındanda sövüp durun vatan haini diye.ülkede refah yok ki şu hale bak.savaş çıksın diye sevinen insanımsılar var. [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 19:08 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: bide aragorn cok pis gaza getiriyor askercileri Yav sen nasıl bir mahlukatsın? Seni korumak için, ilerde vatansız kalmayasın diye, operasyon düzenleyen Mehmetçiğe barbar diyorsun, sonra da gazdan bahsediyorsun ?!?
Molto Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 bu arada Nedanko, doğuyu gezdim oradakiler PKK'ya zoraki olarak destek veriyor demişsin, o eskiden olmasın? Şu an gayet istekli görüyorlar, 1 mayıslarda nevrularda apo posterleri, pkk bayraklarıyla meydanları doldurduklarına göre. Ekleme: Bir de karadeniz'de nerede Kürt köyü var? Kürtler karadenize yerleşmedi ki hiç, Osmanlı zamanındaki kayıtlara bakıp Kürtlerin yaşadığı eyaletler arasında Trabzon'u gördüğün için söylüyorsan Trabzon o zamanlar anadolunun içlerine doğru uzanıyordu sonra bazı illeri çıkardılar Trabzon'dan. [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 19:14 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 19:16 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ]
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: Yav sen nasıl bir mahlukatsın? Seni korumak için, ilerde vatansız kalmayasın diye, operasyon düzenleyen Mehmetçiğe barbar diyorsun, sonra da gazdan bahsediyorsun ?!? askere degıl ben senın gıbı uckagıtcılara diyorum barbar :) savas isteyen insanın,insanlıgından suphe ederim ben. aragorn fitili ver kac politikası super isliyor.daha düne kadar ülkede laik rejim istemiyorum,mini etekliler orospudur diyen adam bugün cıkmıs kürtler ölsün diyor.senin ideolojiden falan anladıgında yok,laf söz heuheuhe. daha dün şeriat istiyorum diye konu açıyordun ne oldu onlara? [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 19:12 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar