Foxx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Simdi ben matrix2nin 2 tane divx dosyasini cektim, cd ye burnlemek istiyorum ama cd de yeterli yer yok diyor, nero kullaniyorum ve direkt drag and dropla atamadim bir turlu, vcd yapayim desem 2-3 saat surecek diyo. Bir video programi cektim filmin basini kestim bu sefer kalan kismindaki sesler bozuldu geriden falan geliyor. Derdime derman olacak biri varmidir? bu filelar tam cdlere gore yapilmiyor mu nasil olur da atamam sasirdim dogrusu. Yardiminiz icin simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 öncelikle elindeki boş cdler en az 650mb'lik olsun. sonra file/preferences/expert features ordan enable overburn'ü işaretle, aşşaya da senin işini görecek bi boyut belirt. bu şekilde olması lazım. yine de, 650mblik bazı cdleri yakabilirsin her zaman olmuyo [Bu mesaj Zed tarafından 26 September 2003 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 nero ile overburn'ü açıyorsun. sonra track at once seçeneğini disc at once la değiştiriyorsun ve burn ediyorsun. büyük ihtimal alması lazım :)[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 overburnde cd-writerinizi zedeleyebilirsiniz falan diyor, simdi arkadasin cd-writerini kullanacagim icin killatti biraz, baska bir yol varmi bildiginiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Hoca overburn olmadan 700mb lik cdye 703mb bile yazamazsın en fazla 701 yazabilirsin.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Kisaca kaciniz overburn kullaniyo yada kullandi sahsen foxx benim writerimi kullanicak ama ben overburn kullanma taraftari degilim - özellikle ordaki büyük harflerle yazili uyariyi okuduktan sonra.Bi filmi cd ye cekmek icin cd writerimdan olcak kadar da enayi degilim acikcasi...Adamlar sonucta o uyariyi bosuna koymamislar oraya ve hatta bende bugüne kadar overburnü bu mesaj yüzünden hic kullanmadim...Filmi virtual dub ile 2 ye ayirdim fakat bu seferde seslerde bi sorun cikti yani sesler gec geliyor senkronize edemedim bi türlü...Kisaca overburn yapmiycagim bi gercek her nekadar siz güvenilir deseniz bile bende essek sansi var binde bir beni bulur o olay...Kisaca bu sorundan kurtulmam icin bana virtual dub ile düzgün bisekilde film bölmeyi anlatirsaniz cok sevinirim...[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 ulan sende ne pinti adammissin ben arkadasima helal olsun istedigin overburnu yap diyip veriyodum!?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 çok overburn yaptım hiç bişide olması şimdilik overburn yapmıcam diyosan git 800mb lik cd leri dene büyük ihtimalle onları görmicek writerın onada overburn yapmak isticek yani bölmeden overburnsuz hiç bi şansın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orqan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 VirtualDub ile cd'deki cast kisimlarini falan keserek boyutnu dusurebilirsin. Overburn yapmaktan daha guzel bir cozumdur. Ama illa ki overburn yapacagim diyorsan once Nero'nun CD Speed diye bir programi vardir. Ondaki overburn testini yapip elindeki cd'ye maksimum kac mb yazabilecegine bak. 710 mb yazilabilen cd sayisi cok az.[hline]--- orqan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: orqan, 28 September 2003 15:22 tarihinde demiş ki: VirtualDub ile cd'deki cast kisimlarini falan keserek boyutnu dusurebilirsin. Overburn yapmaktan daha guzel bir cozumdur. Ama illa ki overburn yapacagim diyorsan once Nero'nun CD Speed diye bir programi vardir. Ondaki overburn testini yapip elindeki cd'ye maksimum kac mb yazabilecegine bak. 710 mb yazilabilen cd sayisi cok az.[hline]--- orqan o dedigini yaptim ama bu seferde seslerde sorun cikti yani sesler artik filmle senkronize degil...Neden oldugunu anlamadim...Yabanci forumlarda birinin aciklamasina bgöre yaptim aciklamada - Load the file into VD - in both the "video" and "audio" menus, make sure "direct stream copy" is selected - (at frame 0), click the "set selection start" button (next-to last button, with the black "arrow" pointing left) - find a suitable split point - go to the next keyframe (click the button with the key and an arrow pointing right) - click the "set selection end" button (guess which one that is) - select "save as avi" from the file menu and save to "FILE1.AVI" or something - when it's done, click the "set selection start" button again - go to the last frame and click the "set selection end" button - select "save as avi" and save to "FILE2.AVI" bunlari diyor ama böyle böldügümde de seslerde sorun cikiyor anlamadim yani isi...[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Yolun düşerse Yazıcıoğlu'na git; biraz soruştur içeride, 870mb'lik CD'ler satıyorlar. Ben herkese sordum. En sonunda adamın birisi ööle duruyodu, ortada, saolsun yardım etti; daha önce girdiğim bi dükkana götürdü, rafların birisinin arkasından bi tomar CD çıkardı, tanesini 1 milyondan sattı. Yannız, 870'likler çok satılmadığı için adamlar paket açma taraftarı değiller. Onun için toplu almanızı tavsiye ederim. (Ben şanslıydım 1 tane istedim verdi...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orqan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Senkronizasyonla ilgili sorun cikiyorsa Koala Player'in divx fix programini kullan (hatirlatma: evet koala player diye isim veriyorum, digerleri bu kadar basarili degil). Bendeki bi problemi o cozmuistu guzelce. Gerci yapmasa gerek bunu ama niye ole oldu anlamadim cidden :). Haa 800'luk veya 870'lik cd alip ona yazmak da bir cozum tabii. Ama 3-5 mb icin disari ciktigina yazik ;).[hline]--- orqan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 sürekli overburn yapıyorum hiçbir problem olmadı. hep 700MB lık cd ler kullanıyorum. writer ım LG[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar