Dracon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Merhabalr nette bir serverda age of shadow ve sphere 55i ile normalde binemediğimiz hayvanlara binilebildiğini gördün dragon unicorn vs.. bunu yapmamız mümkünmüdür cevaplarınızı bekliyorum....[hline]Hasta etmeyin adamı !!!
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 said: Dracon, 29 September 2003 23:00 tarihinde demiş ki: Merhabalr nette bir serverda age of shadow ve sphere 55i ile normalde binemediğimiz hayvanlara binilebildiğini gördün dragon unicorn vs.. bunu yapmamız mümkünmüdür cevaplarınızı bekliyorum....[hline]Hasta etmeyin adamı !!! elbette münkün mesela dragon beetle ridgeback yalnız verdatanın editlemen gerekmektedir vede scplerini bulman lazım. editlenmiş verdata ise istersen hardgamerin 92 mb lık verdatasını kullanabilirsin.[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim
Waffen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Eheheh evet 92 mb çekçek bitmiyor eğer ankaradaysan sana cd ye çekip gönderebilirim.
Dracon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Abi o verdata dosyasını çektim ben zaten benim sorum sadece aos ile 55i çalışırmı yardımcı olduğunuz için teşekkur ederim
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Aos ile runuo calışıyor not sphere[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!!
Öne çıkan mesajlar