Dracon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Merhabalr nette bir serverda age of shadow ve sphere 55i ile normalde binemediğimiz hayvanlara binilebildiğini gördün dragon unicorn vs.. bunu yapmamız mümkünmüdür cevaplarınızı bekliyorum....[hline]Hasta etmeyin adamı !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 said: Dracon, 29 September 2003 23:00 tarihinde demiş ki: Merhabalr nette bir serverda age of shadow ve sphere 55i ile normalde binemediğimiz hayvanlara binilebildiğini gördün dragon unicorn vs.. bunu yapmamız mümkünmüdür cevaplarınızı bekliyorum....[hline]Hasta etmeyin adamı !!! elbette münkün mesela dragon beetle ridgeback yalnız verdatanın editlemen gerekmektedir vede scplerini bulman lazım. editlenmiş verdata ise istersen hardgamerin 92 mb lık verdatasını kullanabilirsin.[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Eheheh evet 92 mb çekçek bitmiyor eğer ankaradaysan sana cd ye çekip gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dracon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Abi o verdata dosyasını çektim ben zaten benim sorum sadece aos ile 55i çalışırmı yardımcı olduğunuz için teşekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Aos ile runuo calışıyor not sphere[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar