Slat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Buyrun burdan yakın.. http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=2006-oss-puan-hesaplama-programi&lid=2541 Bana 26 türkçe 26 sosyal 23 mat1 20 ed 15 mat2 yetiyormuş.. Bi nebze olsun rahatladım :) [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 03:49 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 daha basit ve web üzerinden http://www.ugur.k12.tr/oss/default.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 boac senin verdiğin sanki biraz fazla hesaplıyor gibi mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ya 2006 öss nin katsayılarına göre sanırım...ama en fazla 4-5 puan oynar...daha rahat die şey ettirdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 özdebiri burda hesaplamıştım süper bişey çıkmıştı sora normali geldi gg diye kaldım da oyüzden diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Özdebirin puan hesaplama yalan Uğurunki de yalan[Hem de ne yalan 15 puan farkeder jnmz özellikle 2. bölüm] FBM yalan[düşük gösterio moral bozmak için birebir.1 puan 1 puandır =) ] Fem FTW www.fem.com.tr P.S:Para aldım reklam yapıyorum fethullah rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Hayda bu ne lan hepsi farklı gösteriyor moralim bozuldu şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 sınav geçmeden puanınızı sadece netinizle öğrenemezsiniz zaten..sapmalar şunlar bunlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 yabancı dil puanlarına garezi var bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ugur yalan cok asırı ucuk cıkıyor 10 puan en az fark oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 finalin sitesinden hesaplayın 8 puan çıkarın hiç yanılmadı şimdiye kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 abi hiçbiri doğru hesaplamıyor sonuta bu sene kendi puanımız kendimiz belirliyeceğiz... Bir de kolay olacak söylentisi yayıldı öyle olursa 10-15 bile koymamız gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 geçen seneki puanlarla seçim yapacaksan koymaman lazım.. öyle birşey varsa zaten herkesin yükseleceği için yine aynı hesap olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ugurun ki fazla hesaplıyo fenbılımlerının sıtesındekı asıl puanınızı verıyo onu deneyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 fenbilimleri say2'si gerçeği yansıtmıyor onun haricindekiler normal hesaplıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar