dory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 SYL EP CIKARTMIS LAAAAN! NERDE! HANİ BULAMİYORUM!!1 devin ne bicim adamsin lan agladik o kadar dagildi diye dengesiz misin bi şekilde sahip olan, linki bilen, bilip de vermeyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 syl görünce atladım selma yiğitalp lisesi sandım 1. müzik alanında açılmış olduğunu gördüm konunun yani 1. jeton düşme olayı 2. konu içeriğini okudum bişey anlamadım ben lise hakkında bişey sanıyodum 2. jeton , 1. den yola çıkarak bunu neden belirttim ? bende bilmiyorum takılayım ben en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bizim lise geldi aklima bir an. af syl in acilimi nedir ki ? edit; ahah yalniz olmamam icimi rahatlatti. asfd [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 02:20 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 strapping young lad =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 . [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 02:21 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ben de slyone sandım, iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Eyvah ehe yine beynim zkilecek tabiri caizse. Ama olsun ya güzel müzik. SYL ftw! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 -deviiiiiiiiiin! -NEVAR NEVAR NEVAR NEVAR /ayreon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 up ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 syl grup, ep de expantion pack mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 extended play idi sanırım ep 4-5 şarkılık tek kayıt, uzuncana.. syl de ne alakaysa slayer sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 expension abi albumu almadan dinliyemiyosun... aslında super fikrimiş ya böle album yapıcaksın 1 saat tek şarkı sorna ufak ufak parcalar cıkarıcaksın netten vericeksin dinleyicilerin. o parcalarıaynı anda albumdeki 1 saatlik parcayla başlatınca aynı anda sayko şarkılar cıkıcak ortaya. öeh be barrett'mıyım neyim ben be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 e albümdeki şarkıyı dl etmez mi adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 EP extended play. syl: strapping young lad heycanla oyle acmisim basliği, ne taşliyosunuz ki simdi ? . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar