Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Selam arkadaslar; Bi zamandir pokere merak salmis durumdayim,kendimi gelistirmek icin global sitelerden oynuyorum.Turkiye`de bu isi profesyonel olarak yapan var mi acaba?Bildigim kadariyla bi federasyonu gibi birsey yok.Poker sadece kumar amacli oynanmiyor cunku,sponsorlarin tv lerin destek verdigi odullu turnuvalar var yurt disinda,bu tarz turnuvalar daha ufak capli da olsa var mi Turkiye`de ? Isin acikcasi Turkiye`den isi biraz daha ciddi dusunen biri napmali ne etmeli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 oyun teorisi ogrenmekle, poker ustune sampiyonlarin kitaplarini okumakla baslayabilirsin. ayrica hobi olarak dusunup belli bir butceyle oynaman lazim, arkadas cevrenle oynarsan gelisemezsin. ama internet ve masa basi poker de cok farkli, zor yani turkiyede adam olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Kumara bulaşma bence hiç yani ne zaman paralar ciddileşir o zaman oyunun keyfi kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 EuroSport da vardı, izle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Yok zaten internette parasina oynamiyorum.Odul var ama giris ucretsiz ( odul de zaten cok buyuk olmuyor, 2k insan arasindan 1,nci oluosun 10-15 dolar bisey :) )Arkadas arasnda da anca cayina kahvesine ickisine oluyr... amazon.com dan bakiyordum bi suredir kitap zaten ( gumrukte sorun cikmaz di mi bu arada , 4-5 kitap siparisi versem ? ) Aslinda esas sormak istedigim gelistirmek icin ne yapmamin yani sira profesyonellige adim atmak icin ne yapablirm TR`de ? Mesela: prof bi futbolcu olmak isteyen cocuk,mahalle klubunden GS-BJK vs. gibi altyapilara basvurur,antremanlara katilir iiysi forma giyer.En azindan ne yapicagi bellidir,basvurabilcegi bi klup vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 TRde kumar yasak olduğundan geliştirmek için ya arkadaş çevrenden yararlanıcan ki hem kısıtlı hemde parasal olarak anlamız olur veya kumarhanelere gitmen lazım ki o da tehlikeli. Kısacası TRde poker gelişmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Y disinda nasil acaba olaylar?O sponsorlarin TV lern destekledigi turnuvalar herkese acik mi acaba , yoksa bi lisans alma rating falan gibi olaylar var mi pokerciler arasinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 E2 kanalında var genelde hep izlerim . Salı perşembe gece 12.30 da başlaması gerek [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 17:22 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 celebrity versiyonu var hatta E2 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kıbrısa tatile çık arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Hocam bnm esas istedigim kumarhane koselerinde poker oynamak degil.Yani parayla takilmak icin oynadiktan sonra Kibris`a ne hacet...Benim sormak istedigim isi ciddi olarak nasil yurutebilirimdi?Yerli/yabanci spor amacli turnuvalari nasil takip ederim , kosullari nelerdir onlari ogrenmek istedim...Kumarbaz olmak icin oynamiyorum yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Poker zevkli bi kumardır ay aman spordur. Ben zamanında oynamıştım da tavsiye etmem. Şimdi böyle başlarsın GRAL oldum sanarsın Kıbrıs ordan las vegas'a kadar uzanan tanıdıklarım var. Tabi paralı dönen olmadı hiç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar