Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiye`de Profesyonel Poker

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaslar;

Bi zamandir pokere merak salmis durumdayim,kendimi gelistirmek icin global sitelerden oynuyorum.Turkiye`de bu isi profesyonel olarak yapan var mi acaba?Bildigim kadariyla bi federasyonu gibi birsey yok.Poker sadece kumar amacli oynanmiyor cunku,sponsorlarin tv lerin destek verdigi odullu turnuvalar var yurt disinda,bu tarz turnuvalar daha ufak capli da olsa var mi Turkiye`de ?

Isin acikcasi Turkiye`den isi biraz daha ciddi dusunen biri napmali ne etmeli ?
Sosyal ağlarda paylaş

oyun teorisi ogrenmekle, poker ustune sampiyonlarin kitaplarini okumakla baslayabilirsin. ayrica hobi olarak dusunup belli bir butceyle oynaman lazim, arkadas cevrenle oynarsan gelisemezsin. ama internet ve masa basi poker de cok farkli, zor yani turkiyede adam olmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok zaten internette parasina oynamiyorum.Odul var ama giris ucretsiz ( odul de zaten cok buyuk olmuyor, 2k insan arasindan 1,nci oluosun 10-15 dolar bisey :) )Arkadas arasnda da anca cayina kahvesine ickisine oluyr... amazon.com dan bakiyordum bi suredir kitap zaten ( gumrukte sorun cikmaz di mi bu arada , 4-5 kitap siparisi versem ? )

Aslinda esas sormak istedigim gelistirmek icin ne yapmamin yani sira profesyonellige adim atmak icin ne yapablirm TR`de ? Mesela: prof bi futbolcu olmak isteyen cocuk,mahalle klubunden GS-BJK vs. gibi altyapilara basvurur,antremanlara katilir iiysi forma giyer.En azindan ne yapicagi bellidir,basvurabilcegi bi klup vardir.
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam bnm esas istedigim kumarhane koselerinde poker oynamak degil.Yani parayla takilmak icin oynadiktan sonra Kibris`a ne hacet...Benim sormak istedigim isi ciddi olarak nasil yurutebilirimdi?Yerli/yabanci spor amacli turnuvalari nasil takip ederim , kosullari nelerdir onlari ogrenmek istedim...Kumarbaz olmak icin oynamiyorum yoksa :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...