Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Oyun kahramanımız Dante sonunda anime kahramanı olarak karşımıza cıkıyor şuan adam akıllı sublayan tek grup var oda ( -.- ) Devil May Cry 01 [-.-] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 İzledim ilk bölümü de pek sarmadı beni nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 beyendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 İlk Bölmünde Dante İmba Olmuş =P Gayet Normal Ama Biraz Bayık Geçti İlk Bölüm..2. Bölümde Lady Falan Piyasaya Çıkıo Acaba Vergilde Olacakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 not found dio:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 -.- sub 1. bolum 2. versionu cıkarmıslar ondan link ölmüş.Kuro-Hanada sublamaya başlamış ben ondan cekmeye dvm edicem şuan sublayan grupların calısan linkleri.Kuro Hana - Neet Devil May Cry 01-.- v2 Devil May Cry 01InvoxFS Devil May Cry 01 [spo] Bu sırada Dante ftw [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Devil May Cry 2 ACG [MQ avi] Devil May Cry 2 ACG [HQ mkv] Veohdan izlemek için [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 11:14 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 her saniyesinde beni sarmasını bekledim ilk bölümde ama olmadı, olamadı. yinede oturup izlemek lazım dante aşkına sezon finalinde alucardla kapışıyorlarmış bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 oha o nasıl oluyo lan alucard hellsingdeki deil mi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 alucard, castlevania da vardı, hellsing de vardı, devil may cry da hiç adı geçmemişti diye hatırlıyorum ben :S . ama kapışsınlar izlerim deli gibi, köpek gibi :D edik: BeIlow ben bu acc açık kalmış :D arkın [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 01:53 tarihinde, Onurlu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 pek etkilemedi beni, vasat buldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 yaw geyik yapmıştım ama kapıştıklarını görmek hoş olurdu. bu arada 2. bölümünüde izledim ilk bölümden daha başarılı buldum. ama 12 bölümde nasıl bir ana hikaye işliyecekler merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Dante fanı iseniz güzel seyrediliyor yoksa ahım şahım bir anime değil ama Dante rlz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 http://www.divxplanet.com/sub/m/12997/Deburu-mei-kurai.html İlk 6 bölüm Türkçe , hepimize müjdeler olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 fena değilmiş, 5 bölüm izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 dün gece sıkıntıdan bitirdim seriyi ortalama bir anime aksiyon sahneleri fena değil ama dövüşler çok kısa kesilmiş gibi geldi hikaye kötü, çizimler süper. yinede alın size 12 bölüm dante sparda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 baya vasat geldi bana, oyunun etinden sütünden faydalanmak için yapılmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 bu ne berbat animedir güzelim karakteri ne hale sokmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 deburu mei kraaayyy ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 çokta berbat değildi be izlenmeyecek gibi değildi yani bence.hikaye falan yoktu animede ama sırf dante için izledim,müzikleride fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Hikaye hiç sarmaz ama müzikleri gerçekten iyi.Bide Gördüğüm en iyi çizimlerden biriydi yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 introsunu çok begeniyorum o ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 yeni izledim sayılır bende 1-2 hafta oluyor. çokta kötü değildi açıkçası. çok kısaydı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 hersey cok iyi senaryo dısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Lady gene kendini biraz da olsa izletiyor ama genel olarak zayıf senaryosu ve özellikle son combatta yapılan saçmalıklar direk komedi materyali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar