Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Peşinen söyleyeyim , piyasa müzikle fazla işim olmuyor , fi tarihinden kalma zaptirik şeyleri çevirip çevirip dinlediğim için sıkça "bunu dinledin mi?" türü sorulara çoğu kez madara oluyorum.En yakını geçenlerde oldu. Kral TV ve benzeri hödölerde bu aralar çıkan bir tanıtım var(mış) "Rumba'yı polifonik indirmek için hede , gerçek ses olarak indirmek için hödö yaz hödöhödö'ye yolla" türü tanıtım geçiyor.Geçenlerde yurtdışındaki yeğenim MSNden aradı "Rumba'yı yollasana amca" dedi , ben de LimeWire'den Rumba yazıyorum , müzik türü Rumba olan alakasız şarkılar çıkıyor.Kim söylüyor diye pati alemine sorayım dedim , piyasa şarkılarıyla aram iyi diyenlerden yardım istiyorum.
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 iyide rumba benim bildiğim bi müzik türüdür (değilmidir? :D)
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Rumba'nın müzik türü olduğunu ben de biliyorum ama benim merak ettiğim Rumba Kral TV , MMC gibi TVlerde cep müziği reklamı yapılan bir şarkı , haliyle tam adı bu olmayabilir.
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 garip ve iğrenç bi şarkı o. Underground Mix - DJ HAKKI diye de geçiyor bazı yerlerde, Rumba - DJ Süleyman diye de. doğrusu nedir bilmiyorum ama bu isimlerle aratıp bulabilirsin :) zaten şarkı cover gibi bir şey. hektor el father yapmış, rap şarkısı, birisi de o dandik halinden bu iğrenç hale getirmiş.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 hector el father edik:sailor yazmış zaten [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 11:30 tarihinde, Arthur_HellsFire tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar