jankis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 6 ekim pazartesi liselere tatil olduğu için bi tane düzenleyelim diye aklıma geldi .. havalar da soğuyo bundan sora zor yapılır şöle yapalım bi tane daha hani[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 bu arada 5 ekim pazar tarih önermeyi unutmuşum =)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ben her zaman oynarım yani sorun olmaz[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 bence en iyi maç geçen maçtı yaşa hill euaha[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Daha önce oynamadım sizle eğer bu sefer yer varsa oynamak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 bende her zaman oynarim , fiz oyna sende bu sefer daha cok pas vericem bak sana naz yapma oyna birlikte organize ederiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 tatsızlıklar olmayacaksa öncekindeki gibi her zaman oynarım[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ben öyle belirli bi tatsızlık olduğunu hatırlamıyorum ..[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ben stajda 35 kiloluk bi motor u alt kata indirirken(tek basıma) merdivende ilk adımı attım ve sağ dizim in dış yan baglarından birisi sizlere ömür suan merdiven inerken falan deli agrıyo ve yol yürüyüncede bi müddet sonrada bacak şişiyo falan kısacası en az 1 ay yokum :([hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 bende bu maca oynamak istiyorum yazarmisin kenara[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 saol phalanx kardeş umarım 1 ay sonra düzelir.[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 geçmiş olsun ikinize de ben oynarım büyük ihtimalle , tarihi belirleyin babacum u arayayım tatili ne zaman bitiyor sorayım falan[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 fizban dela dyna olmadan eski zevki olmicak ama.. :([hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 saolun beyler dela sanada geçmiş olsun dostum 1 ay sonra işllah iyileşicem ozm bi maç ayarlarız tekrardan :) ama cumartesileri dısında maç yapabilecek günüm yok malesef hafta içi sakaryada olucam artık universite başlıyo[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 oynayabilme ihtimalim yüksek tatailde biraz rock'n roll yapıup ayağımıparçaladımda :) olmadı iğneyle oynarım ehak![hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 oynayanları toparlıyorum .. ben phalanx sabo nonos apex kenderleme infeqted arkeyn the dürüm master babakam şimdilik bu kadar ..[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) [Bu mesaj jankis tarafından 29 September 2003 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 6 adam daha lazım bi kallı silthanas la kontakt kursa iyi olur heh phalanx ı yazmayı unutmuşum onu da ekliyim 5 adam kaldı phalanx la bu pazar yapılcaksa çabuk ayarlamalıyız gidip yer ayırma da sorun üfffff[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 12 kişi çıkaralım moda'da adam başı 6 milyona mı ne yapalım, hem saha muhteşem, kalamış ile kıyas bile etmem[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 şu an adam topluyoruz Nukem, kim gelicek belli olsun ayarlarız yakın bir tarihte olur büyük ihtimalle[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Ben de her zaman oynarım. Bu arada dyna ayıp ettin şimdi sakatlık filan :) , geçmi$ oLsun..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 evet moda'daki sahaya kefilim saboyla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 adam başı 6 fazla ama yauf .. öyle yapçağımıza dyna nın fikri olan 1,5 saat oynarız kalamışta ne de olsa doymuyoz bittiğinde :P beni kesmiyo yane[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ya güzelim cankızım adam eksiği var ve moda sahası 12 kişilik diğer taraf 16 kişilik. 4 kişi bulabilcen mi fazladan ? zor gözüküyor o yüzden dedim ben moda'da oynayalım diye. yoksa saha güzel diye durduk yere moda demedim[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 dieğr taraf 16 kişi değil aslında sabo 14 kişilik normali biz fazladan oynadık neyse 7 ye 7 çıkaramıyosak modaya okey ama ben pazar harici oynayamam bu haftaya da zor ayarlanır heralde bu maç[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar