Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Everquest 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba Eq2 oynayan arkadaşlar kaldımı acaba varsa hangi serverdalar buluşalım char kasalım gerekirse :D yapalım koca evrende sıkılmaya başladım :)

saygılar & sevgiler
Mesaj tarihi:
bende eski frfyim ( aka deadric ) eclipsen bir abimvar onla beraber oynuyoruz ama turk pop genelde eu splitmaw mıdır nedir o serverda us nagafen kimse yokmu yada bir pvp serverda buluşalım oynayan kaldıysa tabi :D
Mesaj tarihi:
ben nagafen de oynadım ama account um GM lerin kafasına göre takılması yüzünden banlandı ve SOE oyunlarına uyuzlugum bir kat daha arttı ama nagafen de bildigim kadarı ile pek turk yok.
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
everquest 2 ye başlasam mı diyorum warhammer aoc vs gelene kadar.

türk olup olmaması önemli değil, düşük latency li server var mı, pvp falan olayları varmış onlar nasıl vs vs sormak istiyorum.

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 17:21 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
patchi yapabilse deneyeceğim de trialın 2 günü patch yüzünden gitti. 10 ile indiriyor bende mi sorun var ?

edit : gece 70 90 lardaydı biter diyordum da tabi telekom o kadar iyi hizmet veriyor ki 2 saat kala bağlantı kesilmiş. of be.

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:11 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben artık EQ2 oynamıyorum fakat kardesim benim account ile runyeye serverında oynamakta, 1-2 türk daha varmıs.

Eu serverlarında avrupalıların gruplasıp kendi dillerini konustukları (fransızca, almanca v.b.) ve tum sohbetlere tamamen fransız kalmamanız icin us serverlarını tavsiye ederim :) sizin oynayabileceginiz saatlerde oyuncu sayısı biraz dusuk olabilir ama bence daha cok zevk alırsınız.

p.s.: Deadric yalan oldu jedi-master iliskileri, swg2 cikar diye kandirdik kendimizi oda bos cikti gibi, ehh özlüyor insan tabi pre-cu swg yi :)
Mesaj tarihi:
glad sorma bitmek bilmiyor 460 diyerek başladık 73 oldu şafak ama bitmiyor meret :D

Yakında dönecem Warhammer ve Age of Conan a başlıcam kısmetse..
Mesaj tarihi:
bende 7 saat sürmüştü patchler.Babamın 2048'ini takmıştım geçen sene :)

ah ah eq2'ye başlamak için neler çekmiştim ya.Aldığım kutudan cd-key çıkmamıştı,onca uğraşmıştım yenisini vermemişlerdi vs. gidip bir daha netten cd-key almıştım.Üstüne ekran kartı yetmeyince gidip yeni ekran kartı almıştım.

Sonuçta 3 hafta oynayıp bıraktım :)

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:14 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...