Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Merhaba Eq2 oynayan arkadaşlar kaldımı acaba varsa hangi serverdalar buluşalım char kasalım gerekirse :D yapalım koca evrende sıkılmaya başladım :) saygılar & sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 var var aslından bu topici swg topicine acman daha yararlı olcak :D frf den 1-2 kisi oynuyodu ama hangi server unuttum acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 bende eski frfyim ( aka deadric ) eclipsen bir abimvar onla beraber oynuyoruz ama turk pop genelde eu splitmaw mıdır nedir o serverda us nagafen kimse yokmu yada bir pvp serverda buluşalım oynayan kaldıysa tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ben nagafen de oynadım ama account um GM lerin kafasına göre takılması yüzünden banlandı ve SOE oyunlarına uyuzlugum bir kat daha arttı ama nagafen de bildigim kadarı ile pek turk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 accountumu açtırdım =) tekrardan kasmaya başlayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 hmm sadece 2 tane server var şu an seçebildiğim + eski karakterlerimin serverları offline durumda ? niye acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 everquest 2 ye başlasam mı diyorum warhammer aoc vs gelene kadar. türk olup olmaması önemli değil, düşük latency li server var mı, pvp falan olayları varmış onlar nasıl vs vs sormak istiyorum. [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 17:21 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 saplıtpaw serverını tavsıye cederom hala turkler varmıs orda ihtyr clanından baya oynayan var ve guild isimleri alaturqua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 runyeye serverdayım bikaç türk daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 patchi yapabilse deneyeceğim de trialın 2 günü patch yüzünden gitti. 10 ile indiriyor bende mi sorun var ? edit : gece 70 90 lardaydı biter diyordum da tabi telekom o kadar iyi hizmet veriyor ki 2 saat kala bağlantı kesilmiş. of be. [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:11 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 walla net bendede çok kötü. p.s: sağol uğurson eski padawanın deadric ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ben artık EQ2 oynamıyorum fakat kardesim benim account ile runyeye serverında oynamakta, 1-2 türk daha varmıs. Eu serverlarında avrupalıların gruplasıp kendi dillerini konustukları (fransızca, almanca v.b.) ve tum sohbetlere tamamen fransız kalmamanız icin us serverlarını tavsiye ederim :) sizin oynayabileceginiz saatlerde oyuncu sayısı biraz dusuk olabilir ama bence daha cok zevk alırsınız. p.s.: Deadric yalan oldu jedi-master iliskileri, swg2 cikar diye kandirdik kendimizi oda bos cikti gibi, ehh özlüyor insan tabi pre-cu swg yi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 1-2 ay takılayım diye açtım acc tekrar. Görüşürüz içeride :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Guru, bitir askerliği artık. Şu dakika da eq2 ye geri dönülse 4 tane expansion var alınacak, kasılacak. Çekilecek işkence değil valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 glad sorma bitmek bilmiyor 460 diyerek başladık 73 oldu şafak ama bitmiyor meret :D Yakında dönecem Warhammer ve Age of Conan a başlıcam kısmetse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ben yukledim bir bakayım diye ama nedir bu update 5-6 saat oldu hala surecek mi ? buarada sadece eq2 var 3 ekpakette yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 5 6 saat mi ? 1 gün 21 saat sürmüştü benimkisi. telekomdan mıdır nedir sabah 10 gece 90 la indirdiğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bende 7 saat sürmüştü patchler.Babamın 2048'ini takmıştım geçen sene :) ah ah eq2'ye başlamak için neler çekmiştim ya.Aldığım kutudan cd-key çıkmamıştı,onca uğraşmıştım yenisini vermemişlerdi vs. gidip bir daha netten cd-key almıştım.Üstüne ekran kartı yetmeyince gidip yeni ekran kartı almıştım. Sonuçta 3 hafta oynayıp bıraktım :) [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:14 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar