Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Everquest 2

Nomak

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
everquest 2 ye başlasam mı diyorum warhammer aoc vs gelene kadar.

türk olup olmaması önemli değil, düşük latency li server var mı, pvp falan olayları varmış onlar nasıl vs vs sormak istiyorum.

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 17:21 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

patchi yapabilse deneyeceğim de trialın 2 günü patch yüzünden gitti. 10 ile indiriyor bende mi sorun var ?

edit : gece 70 90 lardaydı biter diyordum da tabi telekom o kadar iyi hizmet veriyor ki 2 saat kala bağlantı kesilmiş. of be.

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:11 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben artık EQ2 oynamıyorum fakat kardesim benim account ile runyeye serverında oynamakta, 1-2 türk daha varmıs.

Eu serverlarında avrupalıların gruplasıp kendi dillerini konustukları (fransızca, almanca v.b.) ve tum sohbetlere tamamen fransız kalmamanız icin us serverlarını tavsiye ederim :) sizin oynayabileceginiz saatlerde oyuncu sayısı biraz dusuk olabilir ama bence daha cok zevk alırsınız.

p.s.: Deadric yalan oldu jedi-master iliskileri, swg2 cikar diye kandirdik kendimizi oda bos cikti gibi, ehh özlüyor insan tabi pre-cu swg yi :)
Sosyal ağlarda paylaş

bende 7 saat sürmüştü patchler.Babamın 2048'ini takmıştım geçen sene :)

ah ah eq2'ye başlamak için neler çekmiştim ya.Aldığım kutudan cd-key çıkmamıştı,onca uğraşmıştım yenisini vermemişlerdi vs. gidip bir daha netten cd-key almıştım.Üstüne ekran kartı yetmeyince gidip yeni ekran kartı almıştım.

Sonuçta 3 hafta oynayıp bıraktım :)

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:14 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...