Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ding 50! En guzel Dogum gunu hediyesi....

Ceti

Öne çıkan mesajlar

said:
Thalion, 26 Şubat 2003 20:30 tarihinde demiş ki:
Hadi tebrikler :) ve de geçmiş olsuun artık RvR da adını bol bol duymak ümidi ile..[hline] MCP | MCSE | CCNA

yahu haradrim :) 5 kill ust uste yaptigimi okumadinmi hic emainde?[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur

Sosyal ağlarda paylaş

Denk gelmedi hiç.. bazen zerg arasında kaynıyo isimlere felan bakamıyorum ama her scout gördüümde allah ne verdiyse koşuyorum üzerine :) Belki sana denk gelirim diye ama yoh daha denk gelmedi..

Şaka bi yana scout'lar Haradrim'e birşey yapamıyordu ama Rnz yi üzüyorlar crit'i yedimmi 400 felan yiyiyorum.. ama scout'a vurduum zaman ilk hitte style + DD'ler ile 600+ vuruyorum...

Tabii yanına yakşalana kadar attığım mezz çoğu zaman kurtarıyor beni :)

Dün sizin Gunner diye bi armsman var onunla eğlendim bayaa.. herife daldım DD + Style + crit toplamda 700 felan vurdum kaçmaya başladı.. herifin peşinden girdim alb zerg'inin içine adamlar beni indirene kadar IP ile gunner'ı aldım indim aşşa ama ii eğlendim üzerime 4 kişi felan vardı :P

Geçen Sinterklas'a çoktüm de kaçtı hib arkadaşlarının arasına kovalamadım bende..

Hatta sana kolaylık sağlıyım Lalu, kırmızı beyaz pelerinli siyah bir Troll görürsen ayağının altından da mavi parıltılar çıkıyorsa o benim :P ( %70 ) direk dal ama söliyim yanımda gezenler genelde manyak reflexlere sahip anında üzerine 1 warrior 1 thane bi zerker binebilir :P[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden [R.I.P]
RnZ lvl50 Skald RR4L6
Ezz lvl42 Runemaster
Excalibur | Midgard / EU

Sosyal ağlarda paylaş

sizin mezz body mi?
benim body resist gayet iyi durumda :) mezz i resist edersem alabilirim seni. yok edemezsem slam basip kacar gene saldirirm :) tek gel tek :)
bu arada gesp hani charini kontrol etmistin artik bana sari sin gel simdi deneyelim bakalim capden 1100 dmg la kisa yoldan teleport edebilecekmiyim seni :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur

Sosyal ağlarda paylaş

Polearm armsman şu güne kadar solo da alamadığım olmadı..

hatta adını şimdi hatırlamıyorum elemanin teki gecenin 4'ünde hırs etmişti odin's e gelip duruyodu portal keep'in önünde bekliyodum adamı.. 4 kere öldürdüm, en sonuncuda yanında minstrel ile geldi önce minstrel'i mezzledim sonra herifi aldım sonra minstrel'i aldım FA basıp minstrel ile kombatta da IP kullandım..

Scout beni alabilir doğruya doğru iyi vuruyolar ama durum değişebilir, nitekim senin end'ini benim üzerimde ok ile biraz harcamanı bekliyiip FA basıp dalabilirim..

Ya açıkcası şunu söyliyim nerdeyse RR5'im şunca zamandır örendiğim şey şu.. aynı spec edilmiş class'ı iki farklı adam oynadığında bile sonuç çok farklı olabilir.. tamamen oyuncunun sitiline bakıyo.. RA'lar çok önemli.. ortam çok önemli, alb zerg'inin içinde IP bastıım halde lag'dan fps'den banamısın dediği çok oluyo..

Ama bi duel ortamında işin rengi değişir.. RA'lar var hayvan gibi IP var, FA var hoş FA'yı düzeltmişler.. artık atak yerken basamıyorsun ama yine de mezz atıp FA basılabilir....

Infil olsan bişey demem, açıkca herifleri alamıyorum.. stun'ı PA dn yiyip sonra 50 thrust style stun yiyince combat sonuna kadar herifi izlemekten başka bişi yapamıyosun.. Ama scout.. işte o konuda süphelerim var ;)

Buff'lar ile 1600 hp üzerine çıkıyorum.. crit'i oturtursan mesafeyi iyi ayarlamışsan sana ulaşana kadar ii saydırabilirsen alabilirsin.. ama yakınımdaysan critten sonra da seni hemen görüp DD'lerden sonra mezz'i de yedirtirsem o zaman şansın bayaa bir azalır..

Hadin öptümz seni..[hline] MCP | MCSE | CCNA
RnZ lvl50 Skald RR4L6
Ezz lvl42 Runemaster
Excalibur | Midgard / EU

Sosyal ağlarda paylaş

benim hp az oldugu icin DD lerden sonra mezzleyemezsin :) engrage falan filan der mezz tutmaz :)
hp si belli bir % nin altina dusmus karakterler mezzlenmiyor.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur

Sosyal ağlarda paylaş

Tebrikler Ceti.

Thalion; Sanirim str relicleri sizde incelemedim ama scout'un cs okla 400hps damage vermesi regular oklarla da 150-200 hps damage vermesi demektir.Dusuk level scout, hizli ok aticam diye hunting bow kullaniyordu yada sen hareket halinde oldugun icin cs ok regular atisa donmustur diye dusunuyorum.
Oyunda ki en yuksek anlik damage fire wizard- scout ve 2 hand critblade shadowlardadir.
Critical shot isabet ederse nerdeyse %90 savas bitmis demektir.[hline]Delias Nica

Scout Daoc Kay
Sosyal ağlarda paylaş

Solo ii değil zaten, zaten skaldsan da grup bulamama gibi bir derdin yok :)

Ceti DD'lerimin toplamı 300 vuruyo yani DD çekip mezz atabilirim.. bişi demiyo yani :)

Snare'i scout'lara karşı kullanıyorum zaten slam yeme olasılığına karşı fazla uzaklaşamasınlar ki stun dan sonra hemen işlerini bitirebileyim :P

Ama dediğim gibi genelde solo karşılaşma olasılığı olmadığı için ne mezz ne başka bişi, allah ne verdiyse dalıyoruz ölümüne.. o zaman da adam gibi ne taktik var ne başka bişi.. çek dd leri bas style'ı snare at ki kaçamasın.. ondan öte taktik yok. hele de alb zerg'i içindeysen :)[hline] MCP | MCSE | CCNA
RnZ lvl50 Skald RR4L9
Ezz lvl42 Runemaster
Excalibur | Midgard / EU

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...