Suikast2 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Bilgisayarımda trojan var.Ve ne yazık ki anti-virüs program yüklü değil.Büyük bir ihtimal bendeki trojan son sürüm trojanlardan.Bana lütfen bir program önerin.Software olursa daha memnun olurumİnternetten download edebilirsem bunuda belirtin lütfen.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Ad-aware var gayet kullanışlı. Aynı zamanda Nortonun deneme sürümlerinide kurabilirsin. Tke cleaner var o da baya iyi bir trojan avcısı. Sende hangi trojan olduğundan şüpheleniyorsun?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Suikast2 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 trojan çeşitlerini vs bilmiyorum ki.ama yeni oldugunu sanıyorum çünkü bazı eski trojan removerları denedim trojanı bulamadılar.
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 msg kaos [Bu mesaj Criminal2 tarafından 02 October 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 --------------------==Test 1==-------------------- Başlat->Çalıştır->RegEdit HKEY_LOCAL_MACHINE-->Software-->Microsoft-->Windows-->CurrentVersiyon-->Run* Varsayılan Değerin atanMAMIŞ olması lazım. Birde abuk sabuk bir key görürsen siliyorsun(Ör: windows,kernel,system, keyin adı olarak RunDLL vb...) Sonra Restart. --------------------==Test 2==-------------------- Tüm Dosyları aratıyorsun(gizli mizli ne varsa) eğer 1'den fazla "explorer.exe" bulursan X:Windows altında olmayanı siliyorsun. Silmek için: Başlat->Bilgisayarı kapat->MS-DOS Kipinde başlat Konsol geldiğinde cd XXX XXX klasörüne geçer del explorer.exe explorer exe'yi siler dir varolan dosya var klasörleri listeler... NOT:EĞER c:WINDOWSEXPLORER.EXE 'Yİ SİLERSEN BİLGİSAYARIN AÇILMAZ !!! AMA C:WINDOWSSYSTEMEXPLORER.EXE'Yİ SİLEBİLİRSİN.... --------------------==Test 3==-------------------- wm*.dll win*.dll dosylarını arat ve sürümlerine bak sürümü olmayan veya abuk olanı Test2'de anlatılan yöntemle sil AMA bundan emin DEĞİLİM (Dosyanın tam adını hatırlayamadım) [hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage [Bu mesaj Criminal2 tarafından 02 October 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar