Suikast2 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Bilgisayarımda trojan var.Ve ne yazık ki anti-virüs program yüklü değil.Büyük bir ihtimal bendeki trojan son sürüm trojanlardan.Bana lütfen bir program önerin.Software olursa daha memnun olurumİnternetten download edebilirsem bunuda belirtin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Ad-aware var gayet kullanışlı. Aynı zamanda Nortonun deneme sürümlerinide kurabilirsin. Tke cleaner var o da baya iyi bir trojan avcısı. Sende hangi trojan olduğundan şüpheleniyorsun?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suikast2 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 trojan çeşitlerini vs bilmiyorum ki.ama yeni oldugunu sanıyorum çünkü bazı eski trojan removerları denedim trojanı bulamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 msg kaos [Bu mesaj Criminal2 tarafından 02 October 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 --------------------==Test 1==-------------------- Başlat->Çalıştır->RegEdit HKEY_LOCAL_MACHINE-->Software-->Microsoft-->Windows-->CurrentVersiyon-->Run* Varsayılan Değerin atanMAMIŞ olması lazım. Birde abuk sabuk bir key görürsen siliyorsun(Ör: windows,kernel,system, keyin adı olarak RunDLL vb...) Sonra Restart. --------------------==Test 2==-------------------- Tüm Dosyları aratıyorsun(gizli mizli ne varsa) eğer 1'den fazla "explorer.exe" bulursan X:Windows altında olmayanı siliyorsun. Silmek için: Başlat->Bilgisayarı kapat->MS-DOS Kipinde başlat Konsol geldiğinde cd XXX XXX klasörüne geçer del explorer.exe explorer exe'yi siler dir varolan dosya var klasörleri listeler... NOT:EĞER c:WINDOWSEXPLORER.EXE 'Yİ SİLERSEN BİLGİSAYARIN AÇILMAZ !!! AMA C:WINDOWSSYSTEMEXPLORER.EXE'Yİ SİLEBİLİRSİN.... --------------------==Test 3==-------------------- wm*.dll win*.dll dosylarını arat ve sürümlerine bak sürümü olmayan veya abuk olanı Test2'de anlatılan yöntemle sil AMA bundan emin DEĞİLİM (Dosyanın tam adını hatırlayamadım) [hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage [Bu mesaj Criminal2 tarafından 02 October 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar