Numb Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Pentium III 600 Asus Motherboard (özelliklerini tam hatırlamıyorum) Creative soundblaster live value! ses kartı Vodoo 3 3000 agp ekran kartı (16 mb) Ess 56 k Fax/modem 196 mb ram Samsung 48x12x48 cd Writer Asus 52x Cd rom Panasonic floppy 20 gb seagate baracuda 7200 harddisk Kablosuz a4 mouse Microsoft klavye WEb cam.. Böyle bir bilgisayar .. ne kadar eder. varmıdır alann. Jacabo ya 1000 dolara satıyımmı istio.. euehueheuheu[hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 allla alla ıyıce alay konusu olduk ha ver alıyorum 2000$ a para bok alla alla sızene ya alırım hepsını 5k $[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 alıosa hemen sat hiç durma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 :)) hakkaten iki dakka ciddi olamıyoruz. :D[hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ses kartı,harddisk,güzel ne kadar istersin parça parça satıcaksan? anakart lazım bana yazabilsen anakart özelliklerini mutlu olurum[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 parça parça satmam ya gerisini kime satıcamki. bilmiyorum ederi nedir bu makinenin fikir istiyorum..[hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mattshadow Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Alınma Ama O Makina 300$ Anca Eder İstersen Git Bi Fiyatları İncele.300$ O makinaya Verilecek Maksimum Fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 ne alıncamki :) 300 dolar ederse öyledir :) ben alınmamda makine alınabilir belki:) aman duymasın[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar