Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanya'da Maiden Konseri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya Dortmund'da 24 Kasim'da konsere gitmeyi düsünüyorum da, benimle konsere gelebilecek biri var mi? Yani ben babamla gidecem almanya'ya, orada biriyle bulusup konsere gitmek istiyorum babam yerine..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Mesaj tarihi:
Almanya'da mi oturuyorsun?[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
Mesaj tarihi:
oraya gelebilecek birini bulman zor. anca orda birilerini bulacan. ama o da zor. milletin işi gücü vardır. zor kısaca. :)

[Bu mesaj Kenderleme tarafından 30 September 2003 17:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Olm
Ramazan'a denk geliyor.
Orda oturanlara sormuştum zaten.
ahah öncü, bu dengesiz arma'ymış lan aauhe.. :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
Mesaj tarihi:
Puah heralde benım olm almanyada oturan bı tıp ın buraya post atmasını fln mı beklıosun? :D bi ara gene bişiler yapalım taxim fln[hline]I'm your truth telling lies
I'm your reason alibies
I'm inside open your eyes
I'm you sad but true
Mesaj tarihi:
Tabii atacak lan. :D
Yaparız abi sen iste yeter ki.
Bu arada topic'in içine ettin yeter ya. :)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
Mesaj tarihi:
said:
sadbutTrue, 01 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki:
Puah heralde benım olm almanyada oturan bı tıp ın buraya post atmasını fln mı beklıosun? :D bi ara gene bişiler yapalım taxim fln[hline]I'm your truth telling lies
I'm your reason alibies
I'm you sad but true

ben almanya'da oturuyorum, tipim ve buraya mesaj atıyorum. sorun yok. :)[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
ben almanya'da oturuyorum, tipim ve buraya mesaj atıyorum. sorun yok. :)[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]

Puahhahahah yarıldım hiç gülceim yoktu :D :D[hline]I'm your truth telling lies
I'm your reason alibies
I'm you sad but true
  • Yeni Oluştur...