can Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Ya Dortmund'da 24 Kasim'da konsere gitmeyi düsünüyorum da, benimle konsere gelebilecek biri var mi? Yani ben babamla gidecem almanya'ya, orada biriyle bulusup konsere gitmek istiyorum babam yerine..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Ben gelim lan :) lol[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Almanya'da mi oturuyorsun?[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Ben arma lan ne almanyası :)[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 oraya gelebilecek birini bulman zor. anca orda birilerini bulacan. ama o da zor. milletin işi gücü vardır. zor kısaca. :) [Bu mesaj Kenderleme tarafından 30 September 2003 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Acaip gelmek istiyorum ama College Applicationlar var... Off! Off!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Olm Ramazan'a denk geliyor. Orda oturanlara sormuştum zaten. ahah öncü, bu dengesiz arma'ymış lan aauhe.. :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 belki gelirim..duruma bakıcam..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Puah heralde benım olm almanyada oturan bı tıp ın buraya post atmasını fln mı beklıosun? :D bi ara gene bişiler yapalım taxim fln[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Tabii atacak lan. :D Yaparız abi sen iste yeter ki. Bu arada topic'in içine ettin yeter ya. :)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 said: sadbutTrue, 01 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: Puah heralde benım olm almanyada oturan bı tıp ın buraya post atmasını fln mı beklıosun? :D bi ara gene bişiler yapalım taxim fln[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true ben almanya'da oturuyorum, tipim ve buraya mesaj atıyorum. sorun yok. :)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 ben almanya'da oturuyorum, tipim ve buraya mesaj atıyorum. sorun yok. :)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Puahhahahah yarıldım hiç gülceim yoktu :D :D[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar