can Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Ya Dortmund'da 24 Kasim'da konsere gitmeyi düsünüyorum da, benimle konsere gelebilecek biri var mi? Yani ben babamla gidecem almanya'ya, orada biriyle bulusup konsere gitmek istiyorum babam yerine..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Ben gelim lan :) lol[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true
can Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Almanya'da mi oturuyorsun?[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Ben arma lan ne almanyası :)[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 oraya gelebilecek birini bulman zor. anca orda birilerini bulacan. ama o da zor. milletin işi gücü vardır. zor kısaca. :) [Bu mesaj Kenderleme tarafından 30 September 2003 17:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Acaip gelmek istiyorum ama College Applicationlar var... Off! Off!!!!
can Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Olm Ramazan'a denk geliyor. Orda oturanlara sormuştum zaten. ahah öncü, bu dengesiz arma'ymış lan aauhe.. :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 belki gelirim..duruma bakıcam..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Puah heralde benım olm almanyada oturan bı tıp ın buraya post atmasını fln mı beklıosun? :D bi ara gene bişiler yapalım taxim fln[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true
can Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Tabii atacak lan. :D Yaparız abi sen iste yeter ki. Bu arada topic'in içine ettin yeter ya. :)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 said: sadbutTrue, 01 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: Puah heralde benım olm almanyada oturan bı tıp ın buraya post atmasını fln mı beklıosun? :D bi ara gene bişiler yapalım taxim fln[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true ben almanya'da oturuyorum, tipim ve buraya mesaj atıyorum. sorun yok. :)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 ben almanya'da oturuyorum, tipim ve buraya mesaj atıyorum. sorun yok. :)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Puahhahahah yarıldım hiç gülceim yoktu :D :D[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true
Öne çıkan mesajlar