Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polymorph fakat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar nebulanın scriptlerini kullanıyorum fakat polymorph olduğumda statların değişmesini istiyorum mesela köpek olunca normalin aldına inecek dragon olunca yükselecek bunu nasıl yaparım yardımlarınızı bekliyorum......

Not:BU topici açarken forumlarda polymorph ile ilgili bütün konuları dolaştım fakat bulamadım....
Mesaj tarihi:
Selam Dracon. bir threadde anlatılmıştı bende hatırlamıyorum tam olarak. ama ben denemiştim o zaman olmamıştı :)[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR.
Xharloan Dalzhim
Mesaj tarihi:
Abi arama kısmından poly ile ilgili bütün topiclere baktım ama bu konu ile ilgili bir şey bulamadım Bununla ilgili bir script falan bilen yokmu yaws...
Mesaj tarihi:
abi sen su doruk netteki değilmisin druid ben ya dediğim gibi
Body nin altına koycaksın sonrasını bilmiyorum :)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu
Mesaj tarihi:
scr.spell.dispel yaz :) yada dispel büyüsünün numarasını ogren (orn kalvas falan .51 di sanırım kalvas)

scr.dispel buyusunun numarası dene bakalım[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu
  • Yeni Oluştur...