Dracon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Arkadaşlar nebulanın scriptlerini kullanıyorum fakat polymorph olduğumda statların değişmesini istiyorum mesela köpek olunca normalin aldına inecek dragon olunca yükselecek bunu nasıl yaparım yardımlarınızı bekliyorum...... Not:BU topici açarken forumlarda polymorph ile ilgili bütün konuları dolaştım fakat bulamadım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Selam Dracon. bir threadde anlatılmıştı bende hatırlamıyorum tam olarak. ama ben denemiştim o zaman olmamıştı :)[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dracon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Abi arama kısmından poly ile ilgili bütün topiclere baktım ama bu konu ile ilgili bir şey bulamadım Bununla ilgili bir script falan bilen yokmu yaws... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 abi sen su doruk netteki değilmisin druid ben ya dediğim gibi Body nin altına koycaksın sonrasını bilmiyorum :)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dracon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Abi onu yapıyorum ama poly geçtikten sonra statlar aynı kalıyor dragona dönüşüp poly geçince sttlar 250 kalıyor yine.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 scr.spell.dispel yaz :) yada dispel büyüsünün numarasını ogren (orn kalvas falan .51 di sanırım kalvas) scr.dispel buyusunun numarası dene bakalım[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar