Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 BBdeki veya başka yerlerdeki Flight masterları kaçırıp serbest bırakılmaları için fidye isteyen bir grup oyuncu. İşte yaratıcılık budur bence. AHden bilmem ne eşyasını 1000Gye alıp getirmezseniz flightmaster rehinemiz olarak tutulacaktır :) http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=106863441&sid=1&pageNo=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Moralini bozmak gibi olmasın Abzo ama bunu 1 sene kadar önce yapmışlardı. Hatta muhteşem bir azim gösterip ebesine kitelamışlardı ve o zamanın parasıyla 5k gold fidye istemişlerdi. Blizzard oyun bozanlık yapıp NPC'yi geri ışınlamıştı. Dombililer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Yok eskisini de hatırlıyorum ama hala bu tip şeylere rastlamak hoşuma gitti. Burda da Blizz gene otunbozanlık yapmış ama helal olsun uğraşanlara bu tip şeyler ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 supermiş ya cok sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: said: Q u o t e: Zekk I demand you delay your evil plans for at least 36 hours. At this time, I will be back online, and will require entertainment. The GMs will cry at our actions, the tickets will pile in by the hundreds Noobs: OUR TICKETS SHALL BLOCK THE SUN! Us: Then we shal ASPLOITZ in the shade super ay cok sevdim ben bu mevzuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 GM'lerin Allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Walla süper ekipmiş çok tuttum bunları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Bir gün böyle şeylere GMlerin müdahale etmediği, oyun mekaniğinin ona göre tasarlandığı bir MMO gelecek, işte o gün kapanmamak üzere bir oyun hesabı açacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar