Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 çoğu kişi diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 kızdan kıza - erkekte erkeğe fark eder o durum. Ama şu anda senin yerinde olsam gelse dese hoşlanıyorum ben de giderim. bu şartlarda olan herkes de giderdi bencee. ama şartlar aynı olcek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: Arma üye 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 09:58 [ özel msj ] Platonikse işin zor. Diyelim ki onu elde ettin. Ya sadece bir inatsa, ya gerçekten sevmiyorsan? Platonik aşk platonik olarak güzeldir. Gerçeğe dönüşüp onla beraber olunca tüm büyüsü kaçabilir. Dikkat etmek lazım. İyi ayırdetmek lazım. Ama aradan 5 sene geçiyosa ve sen onu görünce hala bakakalıyosan, içinde bir sevgi var demektir. ne kadar doğru şeyler söylemişsin platonik aşk ile ilgili, hatta bunların doğru olması içten içe 3.5 atmama sebep oluyor benim neden böyledir insan evladı ? veya bunu bire bir yaşayan biri bariz sorunlu mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Değildir. Çünkü birçok insan zamanında platonik aşkı yaşamıştır. Hatta gayette normaldir. Zaten platonikken sen kafanda onunla ilgili güzel olan herşeyi yaşamışsındır. Hayaller kurmuşsundur. Belkide en güzeli herşeyi hayallerdeki gibi bırakmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 SOVEREIGN STRIKES BACK! Evet arkadaşlar tam 7 sene sonra tekrardan birlikteyiz ve Sov sulaar SEEELLLLER gibi aşık oldu :D Bu sefer bir Amerikalı. Kendisi benim de camiasına ait olduğum Carnegie Mellon Üniversite'sinden. Tecrübe bizde. Aynı hataları yapmamak bizim elimizde. Hayırlısı diyoruz. İyi oynayan kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 More pics or didn't happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ahah.. sorry boys no pictures yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Sovereign said: Kendisi benim de camiasına ait olduğum Carnegie Mellon Üniversite'sinden. yoksa Volfiede mi asik oldun, omg?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 kız guzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Ana okuldaki Merve'nin takibindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ahahah iyiymis yukardaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Xhunarion said: Ana okuldaki Merve'nin takibindeyim. o kim laen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 msnde olmadigimizi hatirlatirim arkadaslar, samimiyetinizin sinirinin onemi yok, burda buranin sinirlarinda davranmamiz lazim =) tesekkurler patiler size soyluyorum, mesajını sildigim arkadasim sen anla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Vur kafasına iki tane, tekrar yüzeyin altına insin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ay vud hit det Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Sovereign said: Xhunarion said: Ana okuldaki Merve'nin takibindeyim. o kim laen :P Eşsiz boyama yeteneğimle aklını almıştım. Öpmeye çalışmıştı kaçmıştım. Niye öpüyor ki yani? Annem değil birşey değil. Topic sahibi arkadaşın durumuda şartlandırılmış aşk. Gereksiz, gerçekçi olmayan bir tür. Böyle love story yakalamaya çalışan bünye gider ucundan tanımadığı kıza vurulur, kötüdür. Üzmeyin kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 bence kızı hiç tanıyamamış , tadamamış olduğun için içinde ukte kalmış. bu kadar kafayı takmış olduğun kızı derinlemesine tanımak öğrenmek istiyorsun. yani aşk olduğunu hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 o değil kız boştaysa adını pm ime atıverin. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 kızı tuvaletteyken ... düşün hatta montla düşün soğur gidersin ne gereği var bu kızı saplantı haline getirmenin bir sürü kız var muhakkak başkasını bulursun ikinci kez fln dönüp bakma amaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 naptin kardes sen ya :D 2. dereceden insanlari montla sictirioz artik super ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Elde edememişligin o merakın verdigi bi duyguda olabilir.. orta okul yıllarından kalma benimde böyle bi olayım vardı. tam 8 sene böyle devam etti. Ama şimdi bakıyorumda aslında cıksaymısız cidden hic uzun sürmeyecek ve birbirimizden nefret bile edebilecekmişizki. suan kendisi ile görüşmüyorum bile.. Böyle hayat daha güzelmiş..boş yere kendimi senelerce yıpratmışım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 said: düşün hatta montla düşün soğur gidersin ne gereği var bu kızı saplantı haline getirmenin bir sürü kız var kosullari sifira indirgeme ve sonsuza goturerek analiz etme genelde matematikci ve fizikcilerde sik gorulur .belki arkadas da oyledir eheh . ama hakli adam eheh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 perşembe günü bizim okula Bill Gates geliyo konuşmaya.. Herkes baya heycanlı dolup taşıcak orası.. konuşma tam kızla paylaştığım ve kızı tek görebildiğim dersin ortasında. ve ben sırf kızı görüp onla konuşmak için derse gidiyorum. AŞK > BILL GATES DETERMINATION. ama kız dersi konuşma için satarsa ağlicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 sahneye atla, bill gatesin elinden kap mikrofonu, seviyorum ulan de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 kiz bakmazsa bile bill gates dusunur seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar