Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski bir aşkın yüzeye çıkması

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

said:
Arma
üye 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 09:58 [ özel msj ]

Platonikse işin zor. Diyelim ki onu elde ettin. Ya sadece bir inatsa, ya gerçekten sevmiyorsan? Platonik aşk platonik olarak güzeldir. Gerçeğe dönüşüp onla beraber olunca tüm büyüsü kaçabilir. Dikkat etmek lazım. İyi ayırdetmek lazım. Ama aradan 5 sene geçiyosa ve sen onu görünce hala bakakalıyosan, içinde bir sevgi var demektir.

ne kadar doğru şeyler söylemişsin platonik aşk ile ilgili, hatta bunların doğru olması içten içe 3.5 atmama sebep oluyor benim neden böyledir insan evladı ? veya bunu bire bir yaşayan biri bariz sorunlu mudur ?
Sosyal ağlarda paylaş

Değildir. Çünkü birçok insan zamanında platonik aşkı yaşamıştır. Hatta gayette normaldir. Zaten platonikken sen kafanda onunla ilgili güzel olan herşeyi yaşamışsındır. Hayaller kurmuşsundur. Belkide en güzeli herşeyi hayallerdeki gibi bırakmaktadır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
SOVEREIGN STRIKES BACK!

Evet arkadaşlar tam 7 sene sonra tekrardan birlikteyiz ve Sov sulaar SEEELLLLER gibi aşık oldu :D

Bu sefer bir Amerikalı. Kendisi benim de camiasına ait olduğum Carnegie Mellon Üniversite'sinden.

Tecrübe bizde. Aynı hataları yapmamak bizim elimizde.

Hayırlısı diyoruz.

İyi oynayan kazansın.
Sosyal ağlarda paylaş

Sovereign said:
Xhunarion said:
Ana okuldaki Merve'nin takibindeyim.

o kim laen :P

Eşsiz boyama yeteneğimle aklını almıştım. Öpmeye çalışmıştı kaçmıştım. Niye öpüyor ki yani? Annem değil birşey değil.

Topic sahibi arkadaşın durumuda şartlandırılmış aşk. Gereksiz, gerçekçi olmayan bir tür. Böyle love story yakalamaya çalışan bünye gider ucundan tanımadığı kıza vurulur, kötüdür. Üzmeyin kendinizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Elde edememişligin o merakın verdigi bi duyguda olabilir.. orta okul yıllarından kalma benimde böyle bi olayım vardı. tam 8 sene böyle devam etti. Ama şimdi bakıyorumda aslında cıksaymısız cidden hic uzun sürmeyecek ve birbirimizden nefret bile edebilecekmişizki. suan kendisi ile görüşmüyorum bile..

Böyle hayat daha güzelmiş..boş yere kendimi senelerce yıpratmışım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
düşün hatta montla düşün soğur gidersin ne gereği var bu kızı saplantı haline getirmenin bir sürü kız var

kosullari sifira indirgeme ve sonsuza goturerek analiz etme genelde matematikci ve fizikcilerde sik gorulur .belki arkadas da oyledir eheh .

ama hakli adam eheh =)
Sosyal ağlarda paylaş

perşembe günü bizim okula Bill Gates geliyo konuşmaya.. Herkes baya heycanlı dolup taşıcak orası.. konuşma tam kızla paylaştığım ve kızı tek görebildiğim dersin ortasında.

ve ben sırf kızı görüp onla konuşmak için derse gidiyorum.

AŞK > BILL GATES

DETERMINATION.

ama kız dersi konuşma için satarsa ağlicam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...