Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir oyun daha vardı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"ee yeter lan!!1" naralarınızı duyar gibiyim, hmm neyse konumuza dönelim bu seferki oyun biraz daha yeni pentium zamanından olması gerekiyor oyunun adında "alien" sözcüğü geçiyor olabilir, olmayabilir de ben yanlış hatırlıyor olabilirm ama aklımda öyle kalmış oyun kısaca crusader no regret gibi konusu dünyayı uzaylılar basıyor falan siz de kaçıyorsunuz sonra savaşıyorsunuz yeterli ip ucu değil ama tahminleri alayım hehe
Mesaj tarihi:
aliens versus predator?
alien X te olabilir belki aynı tür oyunlar.

he alien olmayadabilir oyun adında xD

[ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 22:54 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

abuse olması lazım o oyunun adı

şöle anlatıyım bakalım doğruymu

oyun izometrik değil profilden görüyoruz herşeyi klasik plaform
yon tuşlarıyla karakterı oynatırken mouse'la ateş ettiğim yönü belirtiyoruz.

genelde alien tipli sayısız ayratıkal kapışıyoruz falan.

deli bi aksiyonu vardır o oyunun o kadar akıcı ve aksiyon dolu oyun hatırlamıyorum ben başka.

kayar giderdik aksiyonun içinde superdi.

eğer abuse değilse yinede sen cek abuse'u oyna

Mesaj tarihi:
abuse değil cüce, 2d değildi hoş o tarihte 3d oyun varmıydı hatırlamıyorum ama demek istediğimi anladınız, crusader no regret gibi adamı 40 50 dereceden falan görüyordun :p

edit: alien vs predetor zaten değil fps değil oyun bir kere :) baş kahramanı da anlatiyim kısa saçlı esmer bi elemandı dfg

[ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 23:06 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
alien shooter-alien invasion 50-60 dereceden görmeyse bu ikisi var bildiim.google da da alien swarm diye bi oyun var baktımda oda uo hesabı biraz görüntü

[ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 23:11 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

sanırım alien shooter 2 .

edit: alien shooter 2 diye geçiyor ama fake mi bu resim buydu buldum :)

[ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 23:13 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]

• Yeni Oluştur...