BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Oldukça acil, SPSS isimli programla salı gunune yetişmesi gereken bir data analizi yapılması gerekiyor. Programı kullanmayı bilmedigimden ve bilen kişide tanımadıgından dolayı eğer ödevi yapabilecek varsa hesabına 100 ytl yatıracağımı beyan ediyorum. Dersten kalma/geçme meselesi oldugundan önemli bi konu benım ıcın. Yapabilecek ve Programı iyi bir şekilde kullanmayı bilenler lütfen benle özel mesaj yoluyla irtibata geçsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Programı uzun zamandır kullanıyorum Aslında ben programı master sırasında tutoriallardan öğrenmiştim. Eğer yeterli ingilizcen varsa basit analizleri uygulamaları Help bölümünde ki tutorialdan yapabilirsin. SPSS çok önemli bir program bence gerçi bazı özelliklerini Excel'de de gerekli formüllerle kullanabiliyorsun artık. Şu an çalıştığım şikette yaklaşık bir senedir kalite kontrol departmanının SPSS ile tabiri cahilse check up yapıyorum. Kalite olarak ürünlerde 30% başarı sağladık bu kontrollerle. PM den sorabilirsin, bildiğim kadarıyla cevaplarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Bir anda 3. sınıf olmak istedim, SPSS dersi var :P . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bi arkadaşımın tanıdıgı çıktı son anda istatistik bolumu asistan onunla anlaştık, kendisi yapabilecegini söyledi tutorialdan ogrenebılırdımde zaman cok kısıtlı ve azdı o yuzden boyle bir yolu seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar