Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Cem Köksal'in yeni albümü,geçen hafta çıktı ama ancak dün alabildim. Tamamen Türkçe parçalardan oluşuyor ve vokalistliğini Şenay Lambaoğlu üstleniyor. Her zaman ki gibi Cem Köksal yine harika,basta Çağatay Ateş ve davul da Alpay Şalt,klavye de Koray Alarslan da yeteneklerini gösteriyor. Bana kalırsa Cem Köksal kendi tarzını yakalamaya başladı,eskisinden daha özgün eserler ortaya koyuyor şu sıralarda.Joe Lynn Turner onun hakında kim ne derse desin Cem'in virtuöz olmasına çok az kaldı demişti hatırlarsanız.Galiba cidden az kaldı,tek eksik tarzı o da biraz oturmaya başladı gibi geliyor bana. Uyanış,Masal ve Oyun adlı şarkılarını çok sevdim.Neyse efendim çok beğendim albümü,herkese tavsiye ederim.dp:Ayrıca Cem Köksal bu yaz Joe Lynn Turner'la birlikte yurt dışında satılması için tamamen İngilizce bir albüm daha yapacakmış. Ayrıca şu Şenay Lambaoğlu bana bir yerden acaip tanıdık geliyor,TV'de daha önce gördüm ya da cidden yüzyüze konuştum bilmiyorum.Jazz'ci olduğunu öğrendim belki dinlemiş olabilirim ama sanmıyorum :D Resmini bulamadım bulan olursa koysun buraya. Neyse güzel albüm işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Cem Köksal cidden çok iyi bir gitarist, türkiye standartlarının uzerinde muzık yapıyor. Gayet başarılı buluyorum, malmsteen özentisi deyip dalga geçenler var fakat ben beğeniyorum baya kendisini. Grubundaki kişilerde gayet işi bilen kişiler. Joe Lynn Turner ile beraber verdikleri konserler mukemmeldi. Joe Lynn Turner gibi bi efsane bu cocuk bir harika diyorsa vardır bir bildigi demek gerekir zaten. Set Me Free'yi begerek dınlıyordum en yakın zamanda bu albumude edineyim yorumlarımı yazarım dinledikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Malmsteen'in tarzında çalıyor nitekim büyük Malmsteen hayranıdır Cem Köksal.Hatta ilk albümü Set Me Free'i çıkarmadan önce Malmsteen'in Türkiye Turnesinde kendisiyle konuşma fırsatı bulmuş ve albümü dinletmiştir.Malmsteen'den gerekli yorumu aldıktan sonra çıkarmıştır albümü.Yorumun kötü olduğunu sanmıyorum,çünkü hemen ardından çıktı albüm :D Ha bu olay onu Malmsteen özentisi yapmıyor tabii ki.Yani her gitara başlayan kişi kendine birini seçer ve onun tarzında gider,Cem Köksal'da tamamen böyle bir olay. Eski eserleri Malmsteen'in tarzına benzese de bana kalırsa yakında Cem Köksal'in onu geçeceğine bile inanmaya başladım.Ya grubunda işini bilen adamlar dolu herşeyden çok.Murat İlkan-Joe Lynn Turner-Şenay Lambaoğlu gibi 3 ses var arkasında. Herşeyi bıraktık black'in de dediği gibi sen önce git Joe Lynn Turner'i ikna et,sonra Türkiye'ye getir,Joe Lynn Turner'dan da mükemmelsin yorumunu al ve üstüne Joe'yu grubuna kat. Daha 31 yaşında üstelik,önünde uzun yol var. [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 16:09 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 şimdi biliyorum bende tabiki malsmteen hayranı oldugunu kendi verdigi bir cok roportajda ustune basa basa soyluyor zaten bunu. Zaten Joe Lynn Turner'ın en sevdigi vocallerden biri olmasında malmsteen ile beraber olan joe lynn turner albumlerının etkisinden bahsediyor hep. Fakat malmsteen'i geçmesi söz konusu olamaz, yani tamam başarılı muthiş yetenekli ve iyi bir muzısyen olabilir ama bu akımı yaratmış bir fenomen haline gelmiş ve efsaneleşmiş dunya capında bir idol olarak kabul edilen bi kişiyi geçer demek biraz hayal kurmak olacaktır. Kıyaslama yapmaktan ziyade taktir etmek ve desteklemek daha mantıklı olacaktır gibime geliyor. Sonuçta malmsteen olmasaydı cem koksal belki muzık bıle yapmayacaktı yapsada şu andaki tarzında olmayacaktı bunları unutmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Aslında haklısın biraz değil bayağı gaza gelip onu yazdım ama şunu da diyebilirim,Cem Köksal daha genç ve önünde uzun bir yol var eminim en az Malmsteen kadar başarılı bir kişi olacaktır.Evet haklısın biraz hayal kurdum Malmsteen'i geçemez belki ünde vs. ama en az onun kadar bir yerlere gelecektir sanıyorum.Gerçi şuan bana da Malmsteen mi Cem Köksal mi deseler Malmsteen derim orası ayrı :D Neyse ya iyi adam sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 iyi adam tabiiki arkasındayım destekliyorum bende sonuna kadar :) malmsteenin gencligini goruyorum bakınca cem köksala :) tek fark saclar kıvırcık degil eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 aslında geçemez de diyemeyiz.Şimdi aklıma geldi yani Malmsteen'de gökten zembille inmedi ya :D Birine özenmiştir,kendi tarzını yaratmıştır.Cem Köksal için geç değil vs.vs. neyse uzadı ya :D albümü konuşun bundan sonra gitarist tartışması yapmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Geçen sene turner lı konseri dinlemiştim. Baya iyiydi coşturdular. Grupta Çağatay ı atlamayalım bence. Çok sağlam bass çalıyor. Ayrıca malmsteen i geçmez Cem Köksal. Yalnız şu bir gerçekki adamın çalarken surat idafesi bile Malmsteen e benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 türkiye'de kaliteli müzik yaparsın, ama kimseye yaranamazsın. yerden yere vurulursun, bi ton kusurunu bulup yüzüne vururlar. binlerce hatan göze çarpar ama bi başarını kimse görmez. bi de kaçınılmaz olarak mutlaka birilerini taklit etmekle suçlanırsın. zaten bu adama özenti diyenler, cem köksal çok saf; çok özgün bi müzik yapsa farkına bile varamayacak kadar sığ tiplerdir. iyi ki var diyorum ben kendisi için. gerek set me free, gerek son albümü, gerek turner ile yaptığı işler; hepsi de türk dinleyicisinin kaldıramayacağı kadar kaliteli çalışmalar. set me free'yi eve getirip cd çalara taktığım ilk gün "vay be, bu ne gaz" demiştim. bana cidden çok güzel günler yaşatmıştı, en önemli yolculuklarımda "kalbim bomboş" dinledim, bunaldığımda "set me freeee!" diye bağırdım. kısacası cem köksal'ın dilinden anlıyorum. anlamamak için kasmayınca anlamak gerçekten kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ayrıca adamın turner gibi hayvani bi referansı olmasaydı da farketmezdi. ayakları üstünde gayet duran biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bu son albüm güzel olmuş. cidden kendi tarzını oturtacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 çok kolpa ya çok kötü bir albüm bu ilk albümü dinlemediniz mi? Kızın sesi telaffuzu iğrenç şarkılar çok kötü kapak çok kötü klip çok kötü. İlk albüm çok çok iyiydi halbuse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar