Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 http://www.geocities.com/akuma_blade/AkumaBlade.zip Taksitlerim nedeniyle Anime , Film , Dizi , Drama vs arşivimi satışa çıkarmak zorunda kaldım.İlgilenen arkadaşlar [email protected] 'dan bana ulaşabilirler. Her yerde görebileceğiniz listelerle karıştırmayınız.Bakınca zaten göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 son kez "up" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ekledım msn bı ara goreselım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Fiyat olarak kac civarı dusunuyosun kestiremiyorum pek almadıgım için bu tur şeyler :/ [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 23:31 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 DVD başı 2.5 YTL diyorum , 35 YTL sonrasında kargo ücreti bana ait. NOT-1 : Magic Knight Rayearth TV serisinin OGM haline sahip arkadaşlarla takas şiçin görüşmek istiyorum. NOT-2 : Liste bu akşam güncellenecek. [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 09:32 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 msn ekledim ama yakalayamıyorum hiç online, belli bir saat var mı girdiğin ya da ulaşabileceğim başka bi adres vs? hem de uplamış olalım topici:p [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 12:16 tarihinde, Copycat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 mersin hataydaydın galiba kargo ne kadar tutuyor istanbul'a ? ona göre şey edicem de [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 22:17 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Eywallah arkadaşlar Bu hafta hem yurtdışından gelen yeğenlerim hem de hastaneye yolumun sık düşmesi nedeniyle MSNe fazla giremedim.Bu akşam 21.00'de görüşelim. DVD başı 2.5 YTL uygun mu? 25 YTL sonrasında kargo bana ait.Kargo buradan 4 - 6.5 YTL arası çıkıyor. Özel görüşmek isteyen varsa teleefon numarasını özelden yazsın görüşme zamanı ben sizi ararım. [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 09:11 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Liste güncellendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 up!! Gedo Senki Türkçe altyazılı çifte dublaj MKV geldi [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 08:46 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 up! Witch Hunter Robin MKV geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 http://www.geocities.com/akuma_blade/AkumaBlade.zip Dragonball full seri geldi (3 sezon = 30 DVD) Türkçe altyazıya uyumludur.OGM kalitesinde... [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 11:41 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar