Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayarın harcadığın elektrik

Mosquito

Öne çıkan mesajlar

hatta bide ücret olarak hesaplarsanız çok süper olur. Özellikle standby da durup dl yaptığı zaman değişiyor mu bilmek isterim...

PS: Monitör, speaker vs herşey dahil.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Sosyal ağlarda paylaş

işte en son pro user ın geldiği nokta bu olsa gerek ama birşey söleyeyim kaç fan varsa değişir toplam ben de 3 fan var of anam of :)[hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Sosyal ağlarda paylaş

1.... üzerine yazan değerlere göre hesaplarsanız direk yanlış sonuca varırsınız (neden ? Speaker'lar 1000W diyo içinde ki Hoperlör 10W iki tane x2 =20W geriye 1980W kalır bu enerji genel kayıplardır dersek kışın soba yakmamız gerekmez :) :) :) :) )
2.....
Ölçmek için bir adet AC watt metreye ihtiyacınız var, Amper metre işinizi görmez(neden ? girmeyelim bu konuya. ama Amper metere ile hesaplamaya kalkarsanız 1W Bir cihazı 1000W olarak ölçebilirsiniz :P :P :P )
3.....
Ölçtünüz X Watt çıktı X/1000 KWatt cinsinde değerini verir.
Buradan doğru orantı ile

1 KWatt/Saat YY Lira ise
X KWatt/Saat= X.YY lira eder.

Böylece bilgisayarınızın 1 saat içindeki elektrik harcamasını bulmuş olursunuz.[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein)
Criminal2's HomePage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...