Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 bilgisayarın harcadığın elektrik nasıl hesaplanır? saatlik kaç kwh harcıyor veya 1kwh kaç saatte harcıyor? 2. biraz saçma oldu sanırım ama neyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 hatta bide ücret olarak hesaplarsanız çok süper olur. Özellikle standby da durup dl yaptığı zaman değişiyor mu bilmek isterim... PS: Monitör, speaker vs herşey dahil.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 aylık 78 milyon yakmıştım bir ara sadece bilg+müz seti :p ama değişir...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 tedaş ın sitesinde 1kwh için 20bin lira yazıo kaç kwh olduğunu hesaplasak ordan ortalama bişi buluruz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 işte en son pro user ın geldiği nokta bu olsa gerek ama birşey söleyeyim kaç fan varsa değişir toplam ben de 3 fan var of anam of :)[hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 1.... üzerine yazan değerlere göre hesaplarsanız direk yanlış sonuca varırsınız (neden ? Speaker'lar 1000W diyo içinde ki Hoperlör 10W iki tane x2 =20W geriye 1980W kalır bu enerji genel kayıplardır dersek kışın soba yakmamız gerekmez :) :) :) :) ) 2..... Ölçmek için bir adet AC watt metreye ihtiyacınız var, Amper metre işinizi görmez(neden ? girmeyelim bu konuya. ama Amper metere ile hesaplamaya kalkarsanız 1W Bir cihazı 1000W olarak ölçebilirsiniz :P :P :P ) 3..... Ölçtünüz X Watt çıktı X/1000 KWatt cinsinde değerini verir. Buradan doğru orantı ile 1 KWatt/Saat YY Lira ise X KWatt/Saat= X.YY lira eder. Böylece bilgisayarınızın 1 saat içindeki elektrik harcamasını bulmuş olursunuz.[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 2.el bi sayaç bağla prizin çıkışına.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Bende 7 fan +520 w psu var.Buzdolabı kadar yakıyodur heralde[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar