Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 bilgisayarın harcadığın elektrik nasıl hesaplanır? saatlik kaç kwh harcıyor veya 1kwh kaç saatte harcıyor? 2. biraz saçma oldu sanırım ama neyse?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 hatta bide ücret olarak hesaplarsanız çok süper olur. Özellikle standby da durup dl yaptığı zaman değişiyor mu bilmek isterim... PS: Monitör, speaker vs herşey dahil.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 aylık 78 milyon yakmıştım bir ara sadece bilg+müz seti :p ama değişir...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması]
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 tedaş ın sitesinde 1kwh için 20bin lira yazıo kaç kwh olduğunu hesaplasak ordan ortalama bişi buluruz herhalde.
SatanJager Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 işte en son pro user ın geldiği nokta bu olsa gerek ama birşey söleyeyim kaç fan varsa değişir toplam ben de 3 fan var of anam of :)[hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 1.... üzerine yazan değerlere göre hesaplarsanız direk yanlış sonuca varırsınız (neden ? Speaker'lar 1000W diyo içinde ki Hoperlör 10W iki tane x2 =20W geriye 1980W kalır bu enerji genel kayıplardır dersek kışın soba yakmamız gerekmez :) :) :) :) ) 2..... Ölçmek için bir adet AC watt metreye ihtiyacınız var, Amper metre işinizi görmez(neden ? girmeyelim bu konuya. ama Amper metere ile hesaplamaya kalkarsanız 1W Bir cihazı 1000W olarak ölçebilirsiniz :P :P :P ) 3..... Ölçtünüz X Watt çıktı X/1000 KWatt cinsinde değerini verir. Buradan doğru orantı ile 1 KWatt/Saat YY Lira ise X KWatt/Saat= X.YY lira eder. Böylece bilgisayarınızın 1 saat içindeki elektrik harcamasını bulmuş olursunuz.[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 2.el bi sayaç bağla prizin çıkışına.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Bende 7 fan +520 w psu var.Buzdolabı kadar yakıyodur heralde[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Öne çıkan mesajlar