prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 insanlarin kafalarinda kucuk araba guvensiz olur mantalitesi yerlestigi icin boyle deniyor halbuki gercekler ortada
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Selam, Yaris daha güvenli veya 207 :) Saygılar.
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 prozzak üye [şikayet et] § 29 Mayıs 2007, Salı - 16:22 [ özel msj ] insanlarin kafalarinda kucuk araba guvensiz olur mantalitesi yerlestigi icin boyle deniyor halbuki gercekler ortada ---- daha mantıklı bi acıklama bayadır duymuyodum gel de bunu insanımıza anlat
tAKA Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 alınmayacak araba değil, dikkat et kazalı olmasın... alıncada supercharger'ın kasnağı değiştirirsin ve remap yaptırırsın o zaman güzel olur
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 eğer mini cooperın guvenlıgını kafana takıyosan şoyle açıklayayım ; kullanırsan mininin yol tutuşunun süper oldugunu gorursun. zaten araba yere yakın ve ağırlık merkezi de aşşağıda. o yuzden virajdı zarttı zurttu pek yorulmazsın. ha ama gider miniyle RR'nin altına girersen sağ çıkamazsın... onun dışında yere yakın oldugu için bu arabada araba kullandığını hissedersin. aynı motoru 307ye taktıgın taktırde arabanın dızaynından olsa gerek minide aldıgın sürüş keyfini alamazsın. araba dış görünüş ve aksesuar olarak zaten aşmış durumda. bi de buna arabanın kendi tarzını eklersen kesinlikle mini aldığına pişman olmazsın. şöyle gri meyaz cift şeritli bi tane mini s , daha noolsun
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 süratle yapılan kazalarda hangi araba güvenli? adam akıllı kullandıktan sora hele mini gibi arabadan güvenlisimi var kendi class ında
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 mumkun olursa fume bitane alıp şu jantlardan takmayı dusunuyorum :)
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Modifiyeli olarakta bulabilirsin cooper s leri fazladan masraf etmezsin en azindan tabi zevkine gore bir sey bulman lazim
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 said: paramecium üye 29 Mayıs 2007, Salı - 17:32 Selam, Yaris daha güvenli veya 207 :) Saygılar. ee öhm bir yaris sahibi olarak gözlerinden öpüyorum :)
ivan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Dün (1 Haziran) Hazerfen Havaaalanı'nda Borusan Otomotiv'in düzenlediği Rauno Aaltonen ile Üstün Sürüş Teknikleri vardı. İlk gün olduğu öncelik GP sahiplerine tanındı. 15-16 tane GP vardı. 2-3 tanesi İstanbul dışıydı sanırım. Yeni nesil Mini Cooper ve Mini Cooper S'lerin yanı sıra bi de 40.000€'luk (2006 kasa) Mini Cooper (S) Cabrio Sidewalk'da vardı gercekten cok kaliteli yapmışlar içini arabanın.. Neyse bu Rauno Aaltonen dediğimiz amca da 72 yaşında, göbekli, beyaz saçlı, ama çooook fena Mini kullanan bi amcamız. Arabanın içinde kaplan kesiliyor =) Mini'nin yoltutuşu, güvenliği vs.vs. gibi konularda insanları baya bi bilgilendirdi. Bugün de varmış sanırım ve 2-3 gün daha da devam edicek duyduğum kadarıyla yine de bi Borusan'ı arayıp bilgi edinmek daha sağlıklı. Gerçekten ilgileniyorsanız Mini ile gitmenizi öneririm. Bu arada Rauno Aaltonen de 1967 yılında Monte Carlo rallisini Mini ile kazanan pilot. Şu anda da Mini'nin dünya temsilcisiydi yanlış hatırlamıyorsam. Bi kaç tane de video var gün içinden paylaşiyim dedim; http://www.youtube.com/watch?v=xANf1qwqVZw http://www.youtube.com/watch?v=2pIWQ2IHF-M http://www.youtube.com/watch?v=iauRPvCUcdY http://www.youtube.com/watch?v=lOP3GVXPQOI http://www.youtube.com/watch?v=rV9Of7Zj3H8 -> Bu da benim slalomum =) 25-30sn'in optimum oldugu söylendi ben 26küsür yaptım, diğer arkadaşlar 34 37 falan diye gidiyodu, sondan 2.kukayı son anda devirmem yalan etti ama beni =)
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ahah herkesin araba aynı komik olmus
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 haberlere çıktı mı bu yahu ? hatırlıyor gibiyim sanırım yaşlı bi amca uzun beyaz saçlı gri bir mini cooper kullanıyordu.
ivan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 erken saatlerde basın gelmiş de ben görmedim. uzun sacli, beyaz tenli yaşlı amca vardı evet beyaz mini cooper s'i kullanıyordu =)
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 amca felaket harektler yapıyordu yalnız harbiden canavar kesiliyormuş mini'nin içinde eheh
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bu amcanin video su filan yok mu hic kullanirken merak ettik
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 adamın adını vermişsiniz video ya adamın videosu yok, elalemin slalomlarını görüyoruz O_o
ivan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 HOT plakalaı aracı o videoda 'o adam' kullanıyodu
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 hehe çelişkilerin adamıyım ben, bir daha izliyorum o zaman. [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 18:42 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar