Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Yaw böle alıştırma falan yapayım diyorum. Cafede bebeler bilgisayara karşı oynuyo ben evden oynayamıyom. Botu falan mı var. Varsa nasıl yapacaz yoksa nasıl yapacaz yardım plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Dotayı diyosan AI versiyonlarını indirmen lazım. O zaman player yerine Computer koyduğun zaman playerla oynuyomuş gibi oynuyabiliyosun En sonuncusu bu sanırım http://www.epicwar.com/maps/19534/ [ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 00:11 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 hah evet Dotayı diyodum tşk ederim indiriyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 cafe de bebeler demişsinde :D bende arada canım sıkılınca cafede oynuyorum botlarla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar