dwight Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ya bi git yakamdan düş artık elo:P zati sattın gül gibi aşkımı şu oyunu 2 ay oynayıp sıkılıp bırakmadıysam hepsi senin suçun ha bi de pyotr:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 kotalı olmasa adsl download edip yüksek çözünürülükte izlicem ama ne yazık ki livestream de bi şey anlamadan izleyebiliorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Benim WoW'a başladıgımda darkshore'da tanıştıgım bir arkadaş vardı türk. Draxous mu ne. Daha oyun yeni, BL taze, lame desen yok. Sonra server cızıtmaya başladı hadi rp yapalım, tabi canım rp/pvp heyoo olayına girdim. Gayet emenunum, bir gün bakayım lan BL'de neler oluyor sagdan soldan arkadaşlar baya saglam olmuşlar falan filan. Sonra bir baktım whisper geldi draxoustan. Aradan rahat 1 yıl geçmiş adam FL'den asilmemiş acayip duygulandım. Neyse! Alakalı kısım, adam charını 3 kere silmiş, 3.sünde itemlarını silip vermişler ehhah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 kungen , Evequest oyuncusuydu sanırım. En azından Nihilumdayken ufak bir muhabbetimizde, PVE'ye kafan basıyor dediğimde, EQ power demişti. Helal olsun adamlara gerçekten iyiler, yürek dayanmaz o tempoya (raiding e değil, Raid için farm yapmaya). Hakediyorlar başarıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Ah ah güzel günlerdi eski nihilum tayfası falan ama yok geri dönmem ben artık berk :p Alcağım eğlenceyi aldım bu oyunda, bir daha farmdır falan filan uraşılmaz. Hadi önceden dersler falan yalandı zamanımı zorda olsa ayarlayıp oyunla normal hayatımı dengede tutabiliodum. İşalla üniye kancayı atarsam bu sene zor olur artık. Bölesi uzaktan daha iyi, zaten kim kaldı eski sevdiğimiz insanlardan tekrar oynamak için... Bu arada elo ve pyotrda öpüorum burdan arada göstersinler kendilerini özlettiler baya :p [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 18:14 tarihinde, Reamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Essence of Souls down by Nihilum =) http://www.nihilum.eu/news/64/ şu ana kadar gördükleri en zor en yoğun kapışma olduklarını sölüolar. SSlerden de kafayı yedikleri anlaşılıo zaten =) Umarım nerflenmez hiç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 http://www.realmhistory.net/news/phoenix-mount-dropped-for-method/369.html [spo][/spo] off :s [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 00:37 tarihinde, horten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Oha nerden düşüyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 şaka dimi o.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Kael'thas dan düşüo, Method'a düşmüş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 kael könek demiştim ben size dimi. bak sana adam yumurtluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bu adamın gear da über zaten yanına phoenix aldı über alles oldu fsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar