Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeniden başlangıca inanlar...

misroi

Öne çıkan mesajlar

ngeden sora devam ettim azcık ama herkes gitmişti. yalnızlık beni de sıkmıştı. Eclipsede oynuyordum. İki ay sora askerdeyim, o zamana kadar tekrar oynamayı düşünüyom ama downloadlar beni hasta etti yav. Bitecek gibi değiller abi. 200-300saatten bahsediyor. Kıbrısta oynayan arkadaş varsa dana patchleri kopyalayabilirmi?

Saygılarımla: Yaemun of Eclipse -Retired-

[ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 17:32 tarihinde, Empire tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar, netcafeye gidip 7 bilgisayarı tuttum ve kaç saattir forumlardan bulduğum "manual download link"lerle patchları indirmekteyim. Az kaldı, 2-3saat sora bitio. bu akşam deli rüzgarlar esicek! Lordumuza uğradıktan sora boşum. Takılmak isteyen varsa yada bu akşam grup için ayarlanmış bişiler varsa haber edin.
Eclipse serverinde olcam umarım benden başkaları vardır o serverde.
Sosyal ağlarda paylaş

Agam, Eclipse tahmin ettiiğimde daha kötü olmuş. Zaman oluyor ki serverde sanki bir tek ben varım yav. Bu ev patlatma işi bi geçsin görelim durumları da karar veriim: infinity mi yoksa Chim mi. Belki sehir kurulumu kolaylasir die dönenler olur. suanda sehir kuramak hatta ev dikmek nerdeyse imkansız abi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...