rambokazim Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 said: paranoya üye § 02 Haziran 2007, Cumartesi - 23:25 [ özel msj ] Chimaera daki turk chat kanalina bekleriz :D dimi rambo hehe evet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ngeden sora devam ettim azcık ama herkes gitmişti. yalnızlık beni de sıkmıştı. Eclipsede oynuyordum. İki ay sora askerdeyim, o zamana kadar tekrar oynamayı düşünüyom ama downloadlar beni hasta etti yav. Bitecek gibi değiller abi. 200-300saatten bahsediyor. Kıbrısta oynayan arkadaş varsa dana patchleri kopyalayabilirmi? Saygılarımla: Yaemun of Eclipse -Retired- [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 17:32 tarihinde, Empire tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Arkadaşlar, netcafeye gidip 7 bilgisayarı tuttum ve kaç saattir forumlardan bulduğum "manual download link"lerle patchları indirmekteyim. Az kaldı, 2-3saat sora bitio. bu akşam deli rüzgarlar esicek! Lordumuza uğradıktan sora boşum. Takılmak isteyen varsa yada bu akşam grup için ayarlanmış bişiler varsa haber edin. Eclipse serverinde olcam umarım benden başkaları vardır o serverde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 malesef bıraktık eclipse yi .. benim tanıdığım hiç kimse yok şu an orada .. umarım senin arkadaşların duruyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 valla bir ben bir de camoka vardi. taniyaniz vardir mutlaka. Zaten server ölü. Sanirim nüfüs toplamda 6-7kişi. Camoka avrupa serverleri dolu diyodu ama taşınmak istemiodum. Neyse en kalabalık hangisiyse ora gitcez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Corbantis deki (Yakınşehir) Camoka yı diyorsan o bizimle Chimera da şu an .. Eclipsedeki Camokayı bilmiyorum. Avrupa serverlarında en kalabalığı Chimera zaten . [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 14:47 tarihinde, rambokazim tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Ben dün gece eclipsede oynarken friend listimde Camokayı gördüm tell attım sobet ettik. tranfer olmuşsa hala tell atılabilirmi? Ben Chim e gelmsem iyi olacak heralde. Transfer için hangi işlemleri yapmam gerekio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 lol o frfdeki camoka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Camoka enflansyonu mu var ne? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 FrF mi kaldi? yoksa servermi değistirdiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 frf kalmadı gbi bisi, bi kac kisi vardık frf de lok a gectik. mir, agida fln hala frf de ama mir fln ztn girmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 bende sorayım everquestdeki ufak tefek camoka hangisi :D buarada rambo abi eq2 bırakıp swg dönüyorsun insan msn den bi haber verir çok kırıldım :D (ben battal bu arada :D ) bide sarnav nerelerde hala balkonlarda sigara içmek için sürünüyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 hehe yuvaya döndüm napim :P bak o Camoka şu an Chimera daki Camoka olabilir .. tabi en iyi kendisi bilir o mu değil mi :D sarnav real hayata dönüş yaptı bizim gibi sanal takılmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Agam, Eclipse tahmin ettiiğimde daha kötü olmuş. Zaman oluyor ki serverde sanki bir tek ben varım yav. Bu ev patlatma işi bi geçsin görelim durumları da karar veriim: infinity mi yoksa Chim mi. Belki sehir kurulumu kolaylasir die dönenler olur. suanda sehir kuramak hatta ev dikmek nerdeyse imkansız abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar