Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 simdi tamamen amator birinin kendine uzun sac nasil olur denemesini anlatiyorum simdi bu tanirsinizki bradpitt bu da benim sacimin berber kestikten sonra uzunlugu simdi sacimi toplayip resmimi cektim sonra kesip yapistirdim bu cikti ortaya ama brad pitt in yanagi altindaki cikintilari yok edemiyorum :) nasil bu islem smooth bi skilde yapilir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 6.0 daki clone stamp ve 7.0 daki healing brush işe yarar gibi...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 cok iyi olmus hll bi de imza aliim abicim...[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 En son halini daha büyük olarak koymamanın sebebi hataların belli olabileceğini düşünmen mi ? Yoksa kendi orjinal resminin daha büyüğü yok da mecburen mi öyle yaptın. Öyle değilse bir de büyüğünü koyarmısın, merak ettim.. Not: Art niyet arama yanlız. Sadece nasıl rütuşladın onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 hosttan cok bandwidth yemiyeyim diye oyle koydum pm den mail atarsan yolliyayim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 morph programları var 2 resim arası morphing yapıyorlar ve animasyonu frame frame kaydedenle var onlarla mükemmel birşey elde edebilirsin belki[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 super[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar