Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 eed arkadaşlar.. benki bazı sebeplerden dolayı multiplayer yerine daha çok single player oynayan kişilik.. bu lanet brutalı hala yenebilmiş diilim.. hep scrin oluyorum.. karşıma da GDI veriyorum.. adam oyunun başından bir başlıyor.. durmadan tank tank tank tank ardı ardası kesilmiyor.. hava desteği ise eksik olmuyor :) brutalı yenebilen biri varsa helal olsun.. bize yardım edebilirse güzel olur :)
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 eueuhe abi resmen ilac gibi topik simdi hemen anatiyorum iyi dine oynadigin ma hangisi bilmiyorum ama baslangi icin small town usa mapini oneriyorum il baslardada brutali guerilla yap karsina en basit o yeniliyo simdi small usa de oyun basladigi an bi adet fazladan bina yapmana yariyan binaya basicaksin ayni anda outpost basicaksin outpost ciktigi an hemen gidip expansion kuracaksin bu asirada extra bina binan (adini unuttum ebb dicem bunnara) bittiginde hemen koyup bi adet power plant bi adet ore rafinery basicaksin bunlari ana basine koyup 2 adet daha ore rafinery basicaksin biri gene kendi basene dieri expansiona sonra 1 power plant bi adet ore refinery basicaksin ore expansiona pp basene gidicek bu siraya kadar adamin sana dalmamasi lazim en fazla expansionuna yanina expansion cikmaya calisacaktir bunnara karsi max max bak iyi dinne max max 2 adet anti tank 1 adet buzzer tower koycaksin bu siralar enerjin ve paran hep dipte olacak dkkat et bundan snra bi power plant bir nerve center bir power plant bir tech center basicaksin tech bittigi anda 2 defans uretimindende storm generator basmaya baslicaksin bu uretim taki butun ana basenin etrafi ve expansionunda toplam 5 tane flean olana kadar devam edicek unutma hayvan gibi power plantte basman gerekicek bu arada ana basede ore biterse herkesi sag tarafaexpansiona yolla orda bitmiyo tech center ve turtle islemi bittiginde yane kapandiginda 1 adet rift generator 2 adet air binasi 1 statis cell 1 su mother ship cairmna yardimci olan binayi yapcaksin bu sirada tech centerdan armor upgradesini bitiriceksin bu 4 binada btince direk planetory hede hodo bildigimiz carrier basmaya baslicaksin shield upgradeleri bitince yavas yavas basnein etrafindaki binalari yok ediceksin ucaklarin 10 12 oldugu anda yavas yavas ilelemeye baslayabilirsin unutma usa da cok neutral bina var hepsinin ici oket dolu o nedenle birak ucaklarin tek tek yok etsin binalari notlar: oyun ilk acildiginda 4 uncu rafineryden once yukari bi barrack basarsan bi assimilator cikar spikei alirsan il spike alma bonusu 750i alcaksin hem assimilatorunun parasi hemde barracksin belese gelcek ben shock trooper plasma disk upgradesinide yapip her basemde en az 5 grup shock trooper tutuyorum bunnar rangesi cok yuksek uniteleri ve gerekirse base defanceye yaridm icin srekli atak atinda olucaksin lin surekli repairde olsun ozellikle gdi sureli orca yollucak stormlarin yanina bazi noktalara anti air koyabilirsin sorun olursa sor
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 efsane yazmışsın valla taktir ettim hemen denicem :D tek sorun assimilatorle spike'ı ele geçirmek.. piç bilgisayar bilio hep tam assimilator girmek üzereyeken anti-infantry tank yollayıp öldrüo orda :D ama çabuk olursam problem olmaz gibin
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 eed.. 4 deneyişten sonra ay em VICTORIOUS!! baya git gel oldu ama sonunda upper handi aldım.. önceki deneyişleri de sayim: ilkinde adamın kendine aldığı outposta gittim.. herif 30 tankla savundu expantioncısını.. 2.sinde doğru yere gittim ama tech up yapmakta geç kaldım her taraftan saldırdı 3.sünde nerden sızdırdıysa tech centerımı engineerle ele geçirdi.. tam yukarda outposta koruma dikerken.. bütün planlarım alt üst oldu 4. sünde finally paranoia oldum en az 20 tane falan storm tower vardı... ama siksen giremiolardı içeri :D bi tane ion storm yedim ama allahtan air force'um sağolsun powerı geri sağlayana kadar korudular etrafı.. hakkaten zevk aldığım bi savaş oldu bak bu sefer :D
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ya sole diyim biraz daha oynarsan farketcen ki adam ion storm yaptigi an haritanda gozukuyo sende ondan once rft basmis olmalisin o nednele ozellikle usa gibi bi mapte belirli noktalara koyuyo ionu (sag expansionun ustune koptunun soluna sag uste command centerinin yanina ve sol ustte en arkaya ya da direk kopunun onune) adam ioni atamadan sen gidip ioni 5 6 tane plaatarynle yok edebilirsin onlari kaybetmeyi goze alarak usa de en sikinti ortada ki binalari yok etek onnar icinde storm trooper kullan gerisi cok kolay
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ortadaki binaları en kolay ben direk buzzer yapıorum bi 10-20 tane falan.. gönderiorum oraya onlar hepsini temizlio :D
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 euheuhe oda bi metod ben aralarina rft attigimi bile hatirliyorum
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 yok abi tamamdır ben kaptım olayı.. storm korumaları yapınca siksen geçemiolar.. arada başka bi mapte denedim.. ibne computer öğreniyo mu artık bilmiyorum uzaktan juggernaught kullanmaya başladı.. 2-3 tane tower indirince direk juggerlara abanmaya başladı PAClerim indirdi onları falan ama tamam yani harita çok büyük olmadığı sürece rahat yenerim saolasın bone..
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 o mapte rahat yenmeye başladım herkesi de.. daha geniş mapte imkansız olmaya başladı kafayı yicem.. adam her dakka her yerden saldırıo bi tarafa tower yaparken öbür taraftaki towerları repair etmeyi unutuyorum adam hani hafif gelse bişey olmicak ÖKÜZ nerden saldırsa en az 3x mamoth tankla saldırıo ibne :D arkasında zone trooperlar ve bi tane juggernought falan.. daha napim aq tower yetiştirmekten hava gücüne yetemiyorum :D
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 6 tane obelisk sürüsüne yeter 2-3 beamle döşeyince
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 brutal sadece landle saldirmior malesef.. her dakka air unit bombalıo base'ini.. storm towerlar bi vuruşta bi uçak indirebiliyorlar. O yüzden obelisklerden çok daha kullanışlılar :)
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 abi juggernautlarla uzaktan saldirma olayinda dikkat edicegin 2 sey war juggiler basenin dibindeyse zaten oldurmek kolay yok uzaktaysa sniperla targetliyo deketir hemen stealth gren bi unitle targetin etrafini ara sniperlari es atisar drsun
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 abi öldürmek o kadar kolay diil işte eğer düzgün mobil bi tankın veya hava gücün yoksa.. o yüzden jugger spamliyo ibne bi yerdeki savaşla uğraşırken bi dönüyorum öbür tarafa bi bakıorum tamamen gitmiş küçük base falan.. bugün nodla denim dedim.. obelisklere 2 tane beam tank ekleyince range acayip uzuo.. juggerları sikio o rangden :D süper oldu yendim falan scrinle yenemediğim mapi sevindirik oldum
Öne çıkan mesajlar