Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Çok gerzek bir açıklama var sitede, o yüzden buraya yazmak istemedim, buyrun kendiniz bakın =) http://www.boyner25.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 güzel bişeye benzior ben kaydoldum=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Ben de kaydoldum, 27 Mayıs'a kadar şu kas ağrılarım da geçerse mutlaka gideceğim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 aldım davetiyeyi,ama zorblama olayı limitliymiş sanırım. o kadar yolu ve vakti dj dinlemek için harcatmazlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ben de zorbladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 yav bundan hiç bişi anlamazsın ki dışarısı gözükmez dönüp durursun bunun daha bi şeffafları var onları çok sevmiştim ben, denemek isterim tabii ama gözlüğü çıkarınca gene bi halt anlamıcam dönüp durucam eheh [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 22:24 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Ben muhtemelen yalan oldum, belimi incittim bugün basket oynarken, bir adım atmak için 10-15 saniye çaba sarfediyorum, yarına kadar düzelmezsem gelemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 eee giden oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ((edit: mesajı 2 kere atmış)) [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 21:28 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 nasıl görmedim bu topici ya :/ görseydim giderdim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Oha kusarsin bunda yuvarlanirken sonra bi de asagi inene kadar kendi kusmugun icinde calkalanirsin cok kotu bi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 eğlenceli.. ancak adamlar çok extreme bi spor gibi anlatmışlar.. adrenalin düzeyi, mutheşem heyecanı uzun süre kimseye anlatamaycak bu ne be.. daha doğrusu neresi "uç"? basit bişi.. içine gir yuvarlasınlar.. tv'de gördüm adamı kemerle falan da bağlıyorlar.. ee nooldu extreme e? neyse.. eğlenceli bi hede görürsem binerim direk.. kemersizi falan varsa daha bi güzel.. en azından bi işe yarar sitesi güzel.. şu sol altta dönen resimlerin gözükmesi falan çok hoş ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar