EharD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 arkadaşlar hava kirliliği ile ilgili bi tasarım yapmam lazım acil olarak. Ama çoksade 2 objeyle bu hava kirliliğini anlatmam lazım. fikirlerinizi bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Salıncakta sallanan gaz maskesi takmış küçük bir kız çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Veya ters çevrilmiş cam bir bardak, içi dumanlı, bardağın içinde ters dönmüş, tercihen büyücek, bir sinek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 heryer gri duman bir baca. içinden temiz hava çıkıyormuş gibi düşün. yani gri dumanı temizliyomuş gibi. arkası gözüküyo fln çiçekler olsun arkada da. tabi böle anlatamadım ben bunu. şimdi salladım. ya tutarsa diye.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Çok güzel bir fikir Black-ice. Üç bacalı bir fabrika, bacasından çıkan hava temiz hava, ama dumanın içerisinde duman şekli almış. Fabrikanın etrafında çiçekler, geri kalanı çöl, toz toprak vs. Güzel bir fikir gerçekten; ama biraz ters tepmez mi? Yani kirliliği anlatıp eleştirmesi gerekirken "Temiz hava" propogandası olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 vallaha ne bileyim sanayi havayı kirletir şeklinde kafamıza işlendiği için ilk salladığım şey buydu yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Ama çok güzel bir illustrasyon çıkabilir fikrinden, ben öyle bir şey yapabilecek bir kabiliyete sahip değilim; ama yapanı olursa çok hoş olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 attım işte fikri. yapsın ehard:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 obje olarak aklıma üstünde fresh air yazan poşet benzeri bişey olabilir.gerisi sana kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 dünya küresine, kirli yapışkan bir iç çamaşırı giydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Aslında tasarım çok sade olucak Black-ice fikir hoş ama sşöyle anlatayım ben size... mesela bir tabanca düşünün ama bunun uç kısmı fabrika bacası şeklinde ve dumanlar çıkıyo. Bu tarz bişiler olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Fabrika yerine bi ağaçtan temiz duman çıksa devamı çöl olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 duman tabakası yap içinden çıkan gazmaskeli çocuk yap bitanede tamamdır:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar