ses Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Patchten sonra oyuna giremiyorum direk bu uyarıyı veriyor...Bu durumla karşılaşan arkadaşlar varmı acep? This application has encountered a critical error: ERROR #134 (0x85100086) Fatal Condition Program: D:Program FilesWorld of WarcraftWoW.exe Unable to establish a connection to socket: The attempt to connect was forcefully rejected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Repair denedin mi? Basit bir öneri oldu ama, çoğu zaman işe yaradı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Repair'ı denedim ama server'a bağlanmıyor tarzında bi mesaj veriyor oda...Zaten Error çıkınca wow'u baştan yükledim ama yine aynı mesaj çıktı iyice bezdim artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Portu acamamis gibi duruyo, o portu kullanan baska bi program veya koruyan bi firewall olabilir mi? Patch ile exe degistigi icin daha once "izin ver" dedigin firewall artik izin vermiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 resmi sitede wow u sil, izinli portları da (ör: windows firewall) sil tekrar kur tekrar izin ver diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 eet Baggio kardeşimin dediği gibi bi Firewall problemiymiş...ZoneAlarm kullanıyorum ama son 1 aydır açmıyordum fakat onun Firewall'u arkadan korumaya devam ediyormuş unutmuşum...Patchten sonra yenileme yapılmadığı içinde engellemiş doğal olarak.Sonradan aklıma geldi...Saolun yardım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar