ses Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Patchten sonra oyuna giremiyorum direk bu uyarıyı veriyor...Bu durumla karşılaşan arkadaşlar varmı acep? This application has encountered a critical error: ERROR #134 (0x85100086) Fatal Condition Program: D:Program FilesWorld of WarcraftWoW.exe Unable to establish a connection to socket: The attempt to connect was forcefully rejected.
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Repair denedin mi? Basit bir öneri oldu ama, çoğu zaman işe yaradı bende.
ses Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Repair'ı denedim ama server'a bağlanmıyor tarzında bi mesaj veriyor oda...Zaten Error çıkınca wow'u baştan yükledim ama yine aynı mesaj çıktı iyice bezdim artık :(
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Portu acamamis gibi duruyo, o portu kullanan baska bi program veya koruyan bi firewall olabilir mi? Patch ile exe degistigi icin daha once "izin ver" dedigin firewall artik izin vermiyor olabilir.
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 resmi sitede wow u sil, izinli portları da (ör: windows firewall) sil tekrar kur tekrar izin ver diyor.
ses Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 eet Baggio kardeşimin dediği gibi bi Firewall problemiymiş...ZoneAlarm kullanıyorum ama son 1 aydır açmıyordum fakat onun Firewall'u arkadan korumaya devam ediyormuş unutmuşum...Patchten sonra yenileme yapılmadığı içinde engellemiş doğal olarak.Sonradan aklıma geldi...Saolun yardım için
Öne çıkan mesajlar