kabataslak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Yeni arkadaşları aramızda görmek ne zaman mümkün olacak? Bunu kaç kere aklınızdan geçirdiniz? Ahh.. eski pati günleri.. Yeni gelen arkadaşlar, bir karmaşa, bir muhabbet.. Post kasma geyikleri.. Özledim.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Gelen her bayanın bayan olduğu anlaşıldıktan sonra atılan postları okumak falan. Offf of :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 ahah süperdi merhabaa topigimi hatirladim da off :P balonlarimizi isteriz! hatta balonlar gelince, gunun anlam ve onemi icin herkes balonlu olsun o gun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ah ah ne günlerdi. Bu balon ne işe yarıyo lan diye topic açmıştım. Durun bulim bi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.