aente Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 gördüğüm en kötü rock n coke seyircisi bu sene olandı. smashing pumpkins'i izleyen sayısının saat 2 de çıkan gruplar kadar olmasından mı başlıyım, sırf ortam olsun diye gelip ana gruplarda bile boş boş oturan binlerce insandan mı, headliner'lar sahnedeyken hala sanki dünya da bir tek orda varmış gibi lunapark ıvır zıvırlarına binen bir takım yarım akılldan mı, yine aynı şekilde gece vakti konserlere kıçını dönmüş pes oynayan gerizekalı asosyallerden mi, chris cornell'de saçları fönlü elinde garip taşlı pullu, üstleri penbeli garip tikican kafa sallamaya çalışan ama bir yanda da saçları bozulacak diye korkan yaratıklardan mı. espri olsun diye pisuvara sıçanlardan mı, gidip kendilerince pentagram'la taşak geçen 17 yaşında ki zübük emolardan mı yakınsam bilemiyorum. ayrıca bir sürü emo'ya laf attık topluca karşılık verseler dalacaktık ama olmadı, zaten gruptan birinin "bunları dövmeden de ağlıyorlar zaten süper ya.. " lafı ile selamlıyorum tüm emoları, ne idüğü belirsiz yurdum triballerini.. rock n coke yöneticileri de tuvaletleri temizlemekle uğraştığınız kadar grup ayarlamaya kassanız cidden, umarım seneye diğer festivaller taşaklı birilerini getirir de kapak olur gg yazar. 92'den beri kendi müziğinde bu kadar başarılı bir isim olan manic street preachers'ı ff'dan önce çıkarmak "aptal" olduğunuzu gösterir. chris cornell - mükemmel (cant change me çalmadı neyse) smashing pumpkins - orta (doğaçlama sololadıkları enstrümantal kısımlar harika, gerisi vasat gereğinden hızlı çalınan parçalar, ava adore, perfect çalmamalar) within temptation - nefis (sharon'un inanılmaz gaz performansı, su gibi hiç bozulmayan sesi) franz ferdinand - orta (sesi yok bu adamın, çıkmıyor yani fazla, öle uzun nameler falan duyulmaz, sözleri 5 saniyeyi geçmeyecek cümleli şarkılar yapması lazım, parçaları iyi çaldılar) manic street preachers - imbaa! (resmen best of misali çaldılar, inanılmazdı, fevkaladenin fevkindeydi) öyleyken böyle.. [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 19:09 tarihinde, aente tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: Bu arada U2 gelmez tr'ye, ermeni soykirimini kabul etmedikleri surece gitmeyiz tarzinda bi aciklamalari var.. U2 yıllardır kıl Türkiye'ye...insan hakları ihlalleri devam ettikçe gelmeyiz diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 U2 ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar