Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vista Transformation Pack

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kullanan biri vardı Mayıs ayı masaüstü konusunda görmüştüm.

Bende ordan gördükten sonra kurdum ama sorunlu çok.

Stabil şekilde kurulmadı bende kaldırırkende sorun çıkarttı silinmedi falan.

Bir daha bulaşmam.
Mesaj tarihi:
Bir defa kurdum,güzeldi fazla bir kasma yapmıyor,yalnız kurarken bilgisayar güvenli kipteyken kurun,böylece herhangi bir zararı olmaz ve kolayca uninstall edebilirsiniz.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bi yamukluk yok merak etme.. zaten read me dosyasını okursan orda da yazar o uyarı cıkacak diye...
ben de kurmayı düşünüyorum uzun bi aradan sonra ama hangi versiyonu stabil ve güzel bilen var mı?
Mesaj tarihi:
ben de çekiyorum şu an. bakalım yeni versiyonu nasıl..

edit: biraz zahmetliymiş bu ya :/ dll editleme falan.. uğraşıyorum baklaım. umarım windows çökmez :D

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 19:11 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ya bi update ile ilgili uyarı veriyo bu arkadaş.. dediği forumdan baktım yaptım ama, sistemi yeniden başlatınca messenger da falan sorun cıkmaya başladı. şimdi geri eski haline dönderdim aleti. bahsedilen update i kaldırıcam. ama o update ne işe yarıyo onu bilmiyom. bilen var mı ?
Mesaj tarihi:
kurdum ben... güzel olmuş bu da ama, şu pencerelerin rengini de siyah yapsalar olmazmıymış.. o rengi pek sevmedim ben.. önceki versiyonların birinde vardı siyahlısı :/
neyse böyle kullanalım bakalım biraz...
Mesaj tarihi:
dll editlemeden yapabiliyosun.. bi update var, onu kaldırman lazım bilgisayardan.. ondan sonrası kebap. hiç bi derdi yok :)
update i kaldırmak istemeyenler için dll edit olayı var...
Mesaj tarihi:
ne kadar önemli bilemiyom ama şurdan öğrenebilirsin belki. ben pek bişe anlamadım şahsen. 3rd parti programlarla ilgili bi update sanırsam..

http://forum.crystalxp.net/index.php?showtopic=18709
update adı :KB925902
microsoftun sitesinden daha detaylı bilgi alınabilir sanırım.. ben de bakim bi neymiş ne değilmiş...

edit: ya programın kendi sitesinde 7.0 var ama arattım google dan. 7.02 falan var. 7.0 da bi kaç hata bulmuşlar vs..

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 23:36 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...