Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 xp'ye vista skini gibin birşeymiş sanırım. kullanan var mı? özellikle sistem kaynaklarını sömürüyor mu? gadget olayı nasıl? uninstall söylendiği gibi sorunlu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Kullanan biri vardı Mayıs ayı masaüstü konusunda görmüştüm. Bende ordan gördükten sonra kurdum ama sorunlu çok. Stabil şekilde kurulmadı bende kaldırırkende sorun çıkarttı silinmedi falan. Bir daha bulaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Bir defa kurdum,güzeldi fazla bir kasma yapmıyor,yalnız kurarken bilgisayar güvenli kipteyken kurun,böylece herhangi bir zararı olmaz ve kolayca uninstall edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 kurdum, beğendim, denemek için sildim. hiçbir sorun olmadı. tekrar kurdum, şimdi kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 dl adres pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 google arama pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 hangi sürümü kullanıyosun ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 stabil bir sürüm önerinde bizde kullanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 http://www.windowsxlive.net Burdan gönlü rahatlağı ile indirebilirsiniz,bizzat yapan elemanın kendi sitesi,ayrıca yakında vtp 7 geliyormuş,transparency olayını da çözdük diyor eleman,bakalım nasıl olacak merakla bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ya arkadaşlar ilk yükleme ekranında sisteminize verilecek zarardan sorumlu değiliz hede hödö diyor. var mı bir yamukluk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bi yamukluk yok merak etme.. zaten read me dosyasını okursan orda da yazar o uyarı cıkacak diye... ben de kurmayı düşünüyorum uzun bi aradan sonra ama hangi versiyonu stabil ve güzel bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 yukarıda birinin söylediği 7 versiyonu çıkmış onu çekicem ben. hayatımda ilk defa gönüllü olarak tema çekiyorum ben de:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben de çekiyorum şu an. bakalım yeni versiyonu nasıl.. edit: biraz zahmetliymiş bu ya :/ dll editleme falan.. uğraşıyorum baklaım. umarım windows çökmez :D [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 19:11 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Gerçekten süper bir program-eklenti. Kullanıma sunulacağını günü bekleyeyim diye okulu bile kaçırmıştım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 kaldırırken mahvediyor pc yi o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ya bi update ile ilgili uyarı veriyo bu arkadaş.. dediği forumdan baktım yaptım ama, sistemi yeniden başlatınca messenger da falan sorun cıkmaya başladı. şimdi geri eski haline dönderdim aleti. bahsedilen update i kaldırıcam. ama o update ne işe yarıyo onu bilmiyom. bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 kurdum ben... güzel olmuş bu da ama, şu pencerelerin rengini de siyah yapsalar olmazmıymış.. o rengi pek sevmedim ben.. önceki versiyonların birinde vardı siyahlısı :/ neyse böyle kullanalım bakalım biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 oo sizde baya olay çıkarmış herhalde. indirdim ama yüklemicem herhalde. hele dll falan editliyorsak imkansız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 dll editlemeden yapabiliyosun.. bi update var, onu kaldırman lazım bilgisayardan.. ondan sonrası kebap. hiç bi derdi yok :) update i kaldırmak istemeyenler için dll edit olayı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 peki ne updatei biliyomusun önemli bi update mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ne kadar önemli bilemiyom ama şurdan öğrenebilirsin belki. ben pek bişe anlamadım şahsen. 3rd parti programlarla ilgili bi update sanırsam.. http://forum.crystalxp.net/index.php?showtopic=18709 update adı :KB925902 microsoftun sitesinden daha detaylı bilgi alınabilir sanırım.. ben de bakim bi neymiş ne değilmiş... edit: ya programın kendi sitesinde 7.0 var ama arattım google dan. 7.02 falan var. 7.0 da bi kaç hata bulmuşlar vs.. [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 23:36 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar