Norak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Sapınıza sahip çıkın :D edit: bu smileye nolmuş böle kararmış? [Bu mesaj Norak tarafından 27 September 2003 12:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Zamanla olur.Hem de hic beklemedigin bir anda...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 said: Natural_Jedi, 24 September 2003 20:46 tarihinde demiş ki: benim aslında sap olmam çok doğal çünkü istediğim özelliklere sahip bi kız yok abi bu dünya da aha sayıyorum 1.aptal ve gerizekalı olmicak 2.yani yüzüne bakabiliceğin şekilde güzel olması yeterli yani güzel olsun insanın içi dışına yansır! 3.metal rock falam dinlicek frp falam oynicak elf falan dedidiğin de ha ne hööööö hebe diye suratına bakmicak 4.kitap okuyacak 5.insanları ezmekten zevk alan egzorsiz insanları sadece cüzdanına göre değerlendiren züppe olmicak! bu özelliklere uyan bir hayat arkadaşı bu dünyada yok (yani olabilir tabiki ama ben tanımıyorum) aynı kriterler bende de vardı. sonra saplıktan ayrıldım. kriter mriter kalmadı :) sende bul birini. kriterin filan kalmaz sonra her gördüğüne aşık olmaya başlarsın :-p not: sap tam olarak ne demek? kız arkadaşı olmayan mı yoksa hiç olmamış olan mı?[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Ne hale gelmişiz ya :) güzellerim canlarım 16 yaşında sap olsam nolur olmasan nolur? Daha önünde güzel yılalr var üzme kendini :)[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic . (11:36 PM) : aa yeter ama sakla samanı yeter zamanı be!!!İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 SoulForged +564645456456156615561[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Sap olmak ayricaliktir diyeyim. Mesela ben sap'im, ama asik olmayi, bi kizin pesinden kosturmayi istiyorum. ama kiz bulamiyorum... off.. :([hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 bi kere kendine sap benzetmesini yapmışsın baştan kaybetmişsin diyeyim :) insanın illede her zaman bir sevgili bir kız arkadaş sahibi olacak diye bir kural yokturki. Bir aşk yaşarsın bir sevgilin vardır belli bir dönem güzeldir. Sonra bir dönem sevgiliin olmaz söz gelimi 1 sene 2 sene herneyse. o zamanda da dinlenirsin melankoliyi yaşarsın . güzeldir yani. esas garip olan neden ben sapım bi kız arkadaşım olması lazım baksana herkesin var .. diye düşünmektir. olması gerekiyorsa olacaktır zaten. bunun için kasmanın bir anlamı yoktur. ayrıca 16 yaş çok büyük değil olur illaki:) tabi bu devamlı internete girip ultima oynamak durumuda insanı asosyalliğe itebilir. oda ayrı bir konu.:)[hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 said: Natural_Jedi, 24 September 2003 20:46 tarihinde demiş ki: benim aslında sap olmam çok doğal çünkü istediğim özelliklere sahip bi kız yok abi bu dünya da aha sayıyorum 1.aptal ve gerizekalı olmicak 2.yani yüzüne bakabiliceğin şekilde güzel olması yeterli yani güzel olsun insanın içi dışına yansır! 3.metal rock falam dinlicek frp falam oynicak elf falan dedidiğin de ha ne hööööö hebe diye suratına bakmicak 4.kitap okuyacak 5.insanları ezmekten zevk alan egzorsiz insanları sadece cüzdanına göre değerlendiren züppe olmicak! bu özelliklere uyan bir hayat arkadaşı bu dünyada yok (yani olabilir tabiki ama ben tanımıyorum) Bu kriterlere tamamen uyup, kriterleri asan bir kiz arkadasim var ne mutlu.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 kuyruklu yalan[hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 dünyadaki bütün kabloların toplam uzunluğu kadar uzun bir kuyruğa sahip yalan. :)[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 yahu heryer kız dolu, o tanımınıza uyan da bir sürü kız var illa cinsel ilişkiye mi gireceksin kardeşim, aklın o kadar uçkurunda olmasın, bişiler yapmak istiyorsan ne demiş ecnebiler : "Get yourself a hooker". Hayat arkadaşı bulacaksan daha erken valla, takılın :P[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Bırakın yaa saplık güzel takılın yaa...[hline]Elros Lúinwë Lord Nimphelos Lúinwë Est Sularus Oth Mithas; Onurum Hayatımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 tam naturelin saydığı kriterlere sahip ve bg2'deki jaheria'ya benzeyen kız arkadaşım var....... vardı......... tamam,tamam belki bir gün olur ama olmaz dimi??,olur belki canım nerden biliyon. böööğğğüöğbööööğüeeüeü,olmadı olmayacak[hline]tık! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Evet ben de aşığım jaheira'ya ühüüüü :([hline]Elros Lúinwë Lord Nimphelos Lúinwë Est Sularus Oth Mithas; Onurum Hayatımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ben viconia istiyorum var mı? :-p şöle karpuz gibi. dışı sert içi yumuşak. hemde tatlı :) meuhaaha[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Bende kendimi body salonlarında kaybettiğimden beri sapım...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 yaw kardeşim napcaksınız kızları falan, boooşveeeer kaç yüzyıldır deniyorum bir şey beceremedim. ama gayet rahatım. millet ilişkimize isim bulamadım diye kendini kasıyor, sen otur kendi başına rahat rahat. *!Borbagın abisi duruma el koyar* Borbagın abisi der ki: Saplık nedir? Hiç kız arkadaşı olmamaktır en temelde, bunlar asıl sap kelimesini karşılar bu biiir. İkincisi, kafanızda bir kız oluşturup onu arıyorsanız, zaten ömür billah sap kalırsınız bu iki. peki netçeğünüz? Kafanızda bir şey oluşturmadan, insanların iyi yanına kötü yanına bakacak, bilgisayara gömülmeyecek, kafanızdaki imajlari silecek ve kızlarla samimi olmaya çalışacaksınız. Ben de zamanında 16 sene kıdemli saplık yaptım. 17. senede de her boku yedim. Sonuçta gözünüzü açın, silkinin, titreyin ve kendinize gelin ve FRP oynayan kızları da boşverin. Niye mi? Tecrübeyle sabittir, sonunuz iyi olmaz o kızlarla, kafaları ayrı yerde onların... Bir süre sonra sizi de unuturlar kalırsınız yine sap sap. Hepiciğinizi öpüyorum çok uzattım sizi de sıktım ama paylaşmak istedim.[hline]Borbag: 17 yıllık kıdemli sap. kariyerini başarıyla sürdürüyor. Uzmanlık alanı şehirlerarası ilişkileri yürütememek,şehiriçi bulamamak. Hala mutlu, yakında bölünerek çoğalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 *!bakmaya gider...* aa yedekte kalmıs iki tane.. *!gonderir* :-P[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 allyson hannigan kirilmasin, yazik... safkan olarak yeter, artar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: ReaperXS, 28 September 2003 00:59 tarihinde demiş ki: *!bakmaya gider...* aa yedekte kalmıs iki tane.. *!gonderir* :-P[hline] varsa banada bitane jaheria gönderirmisin?yoksa aerie gönder bi zahmet,onada razıyım:)[hline]tık! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: Jadelith, 27 September 2003 22:35 tarihinde demiş ki: ben viconia istiyorum var mı? :-p şöle karpuz gibi. dışı sert içi yumuşak. hemde tatlı :) meuhaaha[hline] bitek kişiliğimi karpuz gibi?8kendimi tutamadım ço iğrencim biliyorum:)[hline]tık! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Günümüz Türkiyesinde bu konuyu ele alıcak olursak; Ya çok fazla FRp team olarak adlandırıcağımız arkadaş grupları ile beraber oluyorsundur.Ya da bu FRP anlayışın gerçek çizginin biraz daha ilerisinde yer ediyor ve tüm gözlerini hayal diyarına çevirmene neden oluyordur. Ama gerçek dünya da kaldı ki o kızları götürenler yada çorap gibi değiştirenlerin birşeyi iyi anladığı çok açık. Toplumdan kopmamak şartı ile takılmak bazı aktivitilere.Yani toplumdan kopmayım ARZ/TALEP e de yanıt verebilenler bu dediğin statüde. Şimdi yanlış anlama ben sana kap bir gömlek çek pumaları çık piyasaya demiyorum ama maksadın kız arkadaş eğlence diyorsan ortamını biraz aç.Bu şöyle ikiye ayrılabilir. *Frp ortamındaki dostlarınla gene görüş ama aşırı bazdaki hayat içindeki artili silahlar yada monsterların statu konuşmalarında uzak dur.Yani oyunlara katıl ama fazla içli dışlı olma ve hayata bak biraz işleyişi gör nasıl oluyorda oluyoru bir anla. *Okulda biraz öğlen aralarında (okulda okuyor isen) FRP geyikleri yerine biraz dolaş gez toz illaki birini rastlar bulursun mantalitesi de değil sadece Arz sunduğun anlaşılsın ;) Saygılarımla...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 dediklerini zaten yapıyorum ya illa frp falan oynaması gerekmiyo aslında ama ne bilim insanda biraz araştırma duydusu faLAN olması gerek ya herkezein beynini bulandırdır sap'ım sap'ım diye bağırarak boş bi anıma denk geldi heralde?[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 en güzeli beynini yıkat. sap olmanın faydalarıyla doldur rahatlarsın . *!Beyin yıkamayla ilgili topice gönderme yapmaktadır*[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 abi inatla söylüom her zaman her yerde her şekilde frp muhabbetlerini bir kızla cinemeya gitmeye tercih ederim... bu arada bizimde 2001 den beri faaliyette olan bir klubümüz vardı ama bu arlar dağıldık sitemizde maalesef kaptıldı...[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar